The Ireland Series | Airfield estate Dundrum

6/18/2016

Airfield estate Dundrum
De bloemen die me het gevoel gaven van eindeloze schoonheid. De schapen keken me soms direct in mijn ogen en de groene vlakte maakte dat niets onmogelijk was. Deel één van The Ireland Series. De komende weken zal je héél veel Ierland voorbij zien komen op mijn blogje. Vandaag over Airfield Estate in Dundrum, een paar kilometer vanaf het centrum van Dublin. Het is een soort park met tuinen, speeltuintjes, dieren, een restaurant en vooral een heel mooi uitzicht richting de prachtigste natuur in Ierland. 

Airfield estate Dundrum
Airfield estate Dundrum
Wat is het eerste deel in deze serie over Ierland zonder schapen op de foto? Schapen vind ik ontzettend cute en ik wil eigenlijk een lammetje als huisdier. Het zijn schattige en fotogenieke beestjes. Ze gaven me het gevoel dat ik écht in Ierland was. 

Airfield estate Dundrum
Airfield estate Dundrum
Airfield estate Dundrum
Ik ben een natuur meisje. Ik word dolgelukkig van bloemen en dieren. Ken je het gevoel dat je ergens bent en op dat moment loop je en kijk je om je heen zonder er over na te denken? Als je weer ergens anders bent, ga je je pas dingen beseffen en wordt de schoonheid nog groter. Daarom heb ik mijn foto's. Zodat ik er niet alleen aan denk, maar het ook kan zien. En zo zijn jullie ook een klein beetje op de plek waar ik was toen ik deze foto's maakte. 

Ben je ook een natuurliefhebber? 
Liefs, Claudia

Ook leuk?

4 reacties

  1. Wat leuk dat je in Ierland bent geweest! En het schaapje is inderdaad ontzettend cute!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zulke mooie foto's!<3 Ik houd ook ontzettend veel van de natuur, vind je het gek als je midden in de natuur bent opgegroeid ;) X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Herken de gevoelens heel erg die je beschrijft. Prachtige foto's, dieren en ik word echt helemaal vrolijk ervan hihi (oepsie?) :) Kijk uit naar een vervolg :)

    BeantwoordenVerwijderen