Spring tussen de bloemen

6/30/2016

botanic gardens
Voor alle natuurliefhebbers zijn botanische tuinen de mooiste locaties om te bezoeken. Per toeval liep ik de botanic gardens in Belfast, Noord-Ierland tegen het lijf tijdens mijn mediareis naar Ierland. Vervolgens was ik ongeveer anderhalf uur zoet met foto's maken terwijl ik de heerlijke geuren van de verschillende bloemen inademde. Ik maakte héél veel foto's. Van mijn mede reisgenootjes, de bloemen en stiekem van een schattig oud stel dat langsliep. 

botanic gardens
botanische tuinen
I know right. Super mooi. En hoe we die springende foto hebben gemaakt? Héél vaak klikken. Op de meeste foto's zat Maritte half gehurkt (lees: poephouding) of viel de roos net een klein beetje uit beeld. Maar des te leuker is het als er een foto wél is gelukt. 

botanische tuinen

botanische tuinen

botanische tuinen

botanische tuinen
botanische tuinen
Ik ben nu van plan om een botanische tuinen tour te gaan doen. Gewoon een week lang naar allemaal verschillende in Nederland. Wie gaat er met me mee? Of kamperen in een botanische tuin. Ik ben een klein beetje verliefd geworden op al het moois. 

Met dank aan al mijn modellen (lol): MaritteJudith en Edriënne + het onbekende koppel. 
Ben je nu benieuwd naar foto's van mij in de tuinen? Klik hier

Ben jij wel eens naar een botanische tuin geweest? 
Liefs, Claudia 

Ook leuk?

7 reacties

 1. (En je kan dan gelijk ook eens in België passeren, hint hint, hihi.) En zulke spring foto's nemen, daar moet je altijd geluk mee hebben, haha. Heb je op je camera niet zo'n 13462 foto's na elkaar functie? (Of heb je dat geprobeerd?) Bij mij lukt het meestal wel op die manier (maar ik heb een Nikon dus vraag me niet hoe je dat instelt, haha). Je foto's zijn zo leuk! Al die kleurtjes, oh.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha poephouding - daar moest ik even hardop om lachen. Echt hele mooie foto's. Ik heb afgelopen weekend net een nieuwe spiegelreflex gekocht dus nu heb ik super veel zin om naar zo'n tuin te gaan om héél veel foto's te maken! - je hebt me op een idee gebracht! (ik denk dat ik weet waar ik dit weekend te vinden ben)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh ik hou van botanische tuinen! Super mooie foto's. De eerste is echt heel leuk (en knap getimed, ookal koste het heel vaak klikken) ik zou graag meegaan met je tripje langs de botanische tuinen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben dol op botanische tuinen. En wat heb je prachtige foto's gemaakt, wauw! Ik zit te genieten achter m'n schermpje :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super mooie foto's! En vooral die derde, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaa, wil ik ook doen, n botanische tuinen tour!! Hou er zo van, helemaal nu ik erachter ben gekomen dat mn museumjaarkaart bij sommige werkt heujjj, en hele mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen