Outfit: Botanic Gardens

6/16/2016

Hi friends! Ik ben weer terug uit Ierland en ik kon niet wachten totdat ik deze foto's aan jullie kon laten zien. In Belfast (Noord-Ierland) vonden we een prachtige bloementuin: Botanic Gardens. Ik belandde in de fotografiehemel en overal waar ik keek, zag ik fotogenieke dingen. Ook droeg ik mijn nieuwe outfit die ik bij de New Look kocht. Genoeg reden voor een nieuwe blogpost! 

Shirt: New Look Fashion // Dress: New Look Fashion // Shoes: Nike Runners
Ik was al veel te lang op zoek naar iets wat op een tuinbroekje leek. Om er dan een leuk T-shirt met hoge hals onder te dragen. Ik ben namelijk gek op die shirts en toen ik deze zag hangen, wilde ik hem wel héél graag hebben. Mijn outfit was compleet toen ik het jurkje vond. Niet een tuinbroek, maar wel zoiets. Het is samen een speelse combi en daarom ontzettend leuk om te dragen. Iets wat helemaal een nieuw soort outfit is voor mij. 

En kijk even naar deze toffe edit die Maritte heeft gemaakt. We zijn overigens samen een Instagramaccount gestart vol met dit soort plaatjes. Mooie, dromerige foto's. Maritte bedacht yellowhorizon en ik vind het een super leuk nieuw projectje. Ze heeft alles foto's in deze blogpost gemaakt en bewerkt. Een toppertje, I know. 

Wat vind jij van de foto's en mijn outfit? 
Liefs, Claudia 

Ook leuk?

11 reacties

 1. Ik ben gelijk even een kijkje gaan nemen op het nieuwe instagram-acccount. Leuk nieuw projectje en ook mega mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige foto's en ik houd echt van je nieuwe outfit (maar dat wist je stiekem al). :)♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aahh wat een geweldig mooie foto's<33 En je outfit is ook zo leuk! Ik ben jullie nieuwe account direct gaan volgen, heel veel liefde voor de plaatjes die erop staan<3 X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauuw, wat een prachtige foto's! En je outfit vind ik ook echt geweldig. Ik volgde jullie al op instagram en daar zag ik ook megamooie foto's voorbijkomen. Talentjes zijn jullie. <3 Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt prachtige foto's zeg, echt heel tof gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een mooie foto's! Heel fijn licht! En ook een toffe outfit zeg, het staat je zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw prachtig! En wat een geweldig licht. Leuk dat jullie een nieuwe instagram zijn begonnen, het ziet er onwijs mooi uit. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze foto's zijn echt wonderbaarlijk mooi! (Niet dat het een wonder is, want dat zijn ze meestal) Zo'n leuk jurkje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat n super leuke outfit!! Die laatste foto, echt wauw!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die jurk is zooo leuk! Ook een toffe combinatie met het shirt. Mooi jullie account op Instagram :)

  BeantwoordenVerwijderen