Wanneer de zon de regen raakt

7/07/2016

Ik ben héél blij dat het weer een beetje oké is na vorige week. Zoals iedere Hollander klaag ik heel erg op regen, tenzij ik thuis onder een dak kan luisteren naar het gespetter en kan kijken naar de zonsondergang die de regen raakt. Natuurlijk komen daar een he-le-boel plaatjes uitrollen. Dit was bijvoorbeeld 23 juni in foto's. Een héle fotogenieke avond voor luchtliefhebbers. 

Ik kijk door het raam terwijl ik op mijn ellebogen leun en de camera vasthoud. Ik ruik de geur van regen (fun fact: dit heet petrichor) en ik zie de zon langzaam ondergaan. Het getik mis ik nu al, maar het zonlicht op mijn raam maakt alles goed. Dit is wanneer het zonlicht de regen raakt. En dat betekent dus niet per se een regenboog. Die was nergens te bekennen. Anticlimax. 

Welke foto vind jij het mooist?
Liefs, Claudia 

Ook leuk?

15 reacties

 1. Al je foto's zijn zo gaaf maar degene in de lucht waar je het vliegtuig zie vind ik denk nog wel het gaafst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja vet he? Het was even op het goede moment klikken, maar dan heb je ook wat :)

   Verwijderen
 2. Ohh wat mooi zeg<3 Ik heb toen ook een heleboel foto's gemaakt, maar bij mij was er juist een megamooie regenboog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat zitten er ontzettend gave foto's tussen zeg!
  Echt prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwie claudia! Wat balen dat ik dit gemist heb! En ik heb hetzelfde: hoewel ik houd van de geur na regen, ben ik zó blij dat er eindelijk wat meer zon komt. De foto met de hele grote zon erop is mijn favoriet. Doet me denken aan zo'n typische Afrika wallpapers ;) X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een prachtige foto's!! Zo ontzettend mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wauw wauw wauw, je foto's zijn zó mooi!! Echt, wauw gewoon... Prachtig met dat zonlicht en de regen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw echt heel erg mooi! Prachtige kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een prachtige foto's zeg. Ik heb al een heleboel mooie zonsondergang foto's gezien (en gemaakt) in mijn leven en deze zijn toch wel echt één van de mooiste die ik ooit gezien heb. Ik snap wat je bedoelt met dat 'getik van de regen'. Als ik 's avonds in mn bed lig met een kopje thee en een goed boek en ik hoor de regen tikken, geeft dat een heel rustgevend gevoel. Al verlang ik nu toch wel een beetje naar de zon... xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, dit zijn zulke mooie foto's! Ik heb deze zonsondergang dus gemist helaas, maar zag er bij meerdere mensen al prachtige foto's van. Ik kan niet kiezen welke ik het mooiste vind (echt niet), het zijn stuk voor stuk geweldige foto's! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel fijn ook dat je dat vliegtuig zo scherp kon vaststellen. Ik zag het helemaal voor me hoe je daar zat voor je raam, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, wat een prachtige foto's! :O

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die titel doet me al wegdromen naar iets zoals dat ja. Zo mooi weer alle foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. There are sorts of|several varieties of|various varieties of} sheet metals used in speedy CNC machining prototyping. In this part, we will introduce extra as we talk about each of them in detail. Sheet metals supply an inexpensive method to manufacture product gadget panels. Here, they are ideal for|are perfect for} making casings, and boxes for varied purposes. More so, for enclosures of all styles, including “U” and “L” shapes, rackmounts, consoles, and consoles, sheet metallic is the right fabricating materials. Aluminum.A moderately priced materials, aluminum has a variety of traits across a number of} grades to meet application necessities.

  BeantwoordenVerwijderen