Outfit: bohemian blouse

7/11/2016

Hee lieverds! Ten eerste: ik hoop heel erg dat jij nu ook vakantie bent en dat je je schooljaar goed hebt afgerond. Zelf vertrek ik vanavond naar Frankrijk voor twee weken. Heel veel zon en zwemmen + foto's maken (obviously). Na heel veel fotografie blogposts verblijd ik jullie vandaag met een outfitje. Ik draag één van mijn favo blousejes die ik in Ierland kocht. De foto's zijn gemaakt op een super leuke hotspot in Rotterdam: het dakpark. Ik wil hier graag nog een artikel over schrijven, maar ik heb geen idee of ik er tijd voor heb tijdens de vakantie.  

Blouse: Primark / Jeans: Levi's / Laarsjes: Van Haren / *Ketting: Timi Accessoires
De bovenstaande foto's zijn overigens gemaakt voor de Markthal waar we eerst genoten van een kopje koffie en een super lekker taartje.Het allerleukste van deze plaats vond ik dat het leek alsof we even midden in het bos waren, terwijl we midden in de stad waren. En over mijn outfit: de blouse is natuurlijk heel druk, dus vandaar de combinatie met een simpele zwarte jeans. De top geeft me vooral heel veel bohemian feelings door de mouwen en de mooie print. Nu ga ik heel snel verder met het inpakken van mijn tas en jullie zien vanzelf wel weer een update verschijnen! 

Ga jij op vakantie? 
Liefs, Claudia 

Ook leuk?

9 reacties

 1. Wat een prachtige blouse! Hij staat je ook echt heel mooi ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele pretty blouse heb je aan! En de foto's vind ik ook écht prachtig, je staat er zo mooi op. Heel veel plezier in Frankrijk, ik kijk uit naar je artikeltjes daarover :) Ik ga midden augustus pas op vakantie, naar Zeeland, loopafstand van het strand dus dat is ook niet verkeerd , hihi. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een gave foto's!<3 Mooierd ben je toch ook. Je blousje vind ik zo leuk en natuurlijk heel veel plezier in Frankrijk! Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij bent zo mooi! en 'n leuke blouse :) veel plezier in la France!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, je bent echt super mooi! En je outfit is net als de foto's prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je foto's zijn echt mooi gelukt. Je zou met die leuke sproetjes zo in een mode blad komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh, die blouse is leuk! Met dat "flared" dingetje aan je armen, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heel erg mooi, prachtige foto's! De closeup shots zijn mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen