Tip: Monki basics

3/21/2016

Monki Basics
Niets is fijner dan een paar goede basics in je kast waar je alles om heen kunt stylen. Ongeveer het belangrijkste in je garderobe. Lekker makkelijk en handig als je geen idéé hebt wat je aan moet trekken. Een paar basics op elkaar en you're good to go. En waar je die basics dan haalt? Ga vooral even langs bij Monki, want de basics zijn hier heel fijn (en niet duur). 

Monki Basics
Monki Basics
Dit super leuke T-shirt kwam ik voor een tientje tegen. Het was de bedoeling dat ik een broek zou kopen, maar uiteindelijk kwam ik met een T-shirt weer buiten. De Maja top (klik hier) is een mooie rode basic met streepjes. En we weten allemaal dat streepjes heaven zijn. Eigenlijk altijd goed. Het is een heerlijk fijn shirtje en de pasvorm vind ik mooi. En als je deze variant niets vindt, kun je kiezen uit nog honderd andere kleuren met een prijsje rond de tien euro. Aanrader! 

Waar koop jij graag je basics? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

9 reacties

 1. Monki heeft hele leuke kleding én je hebt een super leuk shirtje gekocht, zulke basics kunnen er altijd bij toch?! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij mij in de buurt zit helaas geen Monki. Ze hebben daar echt leuke dingen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij het shoppen ben ik altijd minder enthousiast over basics, maar na een tijdje merk ik altijd dat het wel mijn favoriete kledingstukken zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Monki is echt zo leuk, daar moet ik vaker aan gaan denken! Mooie foto's :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt enig... Ik mis mijn geld haha. Super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik koop eigenlijk nooit iets bij de Monki, maar deze is wel erg leuk. Goeie tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik koop eigenlijk nooit iets bij de Monki, maar deze is wel erg leuk. Goeie tip!

  BeantwoordenVerwijderen