Wandelen om te fotograferen

1/16/2016

'Stevig doorstappen, dan beweeg je ook echt.' Gilt mijn moeder die drieduizend meter voor mij uit loopt. Ik stop ongeveer om de paar meter om een foto te schieten en als het me bevalt, schiet ik er meteen tien. Wandelen om te fotograferen. Yes, that's me. Mijn moeder vraagt me regelmatig mee om gezellig even naar buiten te gaan om een paar stappen te zetten. Dé gelegenheid om me weer even uit te sloven met mijn beste vriend (de camera). 

Een klein dorpje genaamd 'De Donk'. Een paar minuten rijden van mijn hometown en oh zo'n fijn plekje. Met een mooi watertje, riet en een fotogenieke brug. Het wisselvallige weer zorgde er wel voor dat ik af en toe even boos keek van de regen, maar I'm not sugar, dus ik probeerde het te waarderen. Het maakte de lucht heel veranderlijk en fotogeniek. 

Het allerleukste is de scheve lantaarnpaal die in een tuin staat. Het was een heel grappig gezicht en ik vraag me sterk af hoe die lantaarn krom is gaan staan. Iemand met een mega goede verklaring? Wandelen om te fotograferen. Maar ook om uit te waaien en te genieten van ons lieve hondje. Zwemmend, blaffend, rennend. 

Ben jij een wandelaar om te fotograferen? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

26 reacties

 1. Hahah, dit is echt herkenbaar! Mijn moeder vraagt ook heel vaak of ik mee ga lopen met de hond, en dan neem ik ook al-tijd mijn camera mee haha! Prachtige foto's zijn het geworden :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's! En zo herkenbaar haha. Als ik bijvoorbeeld met mijn familie in de bergen wandelde, was ik iedereen altijd kwijt, omdat ik weer op de grond lag druppeltjes te fotograferen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe het zelfde! Ben altijd diegene die stopt om foto's te maken, diegene waar mensen voor wachten om te beginnen met eten haha :') Alles op de foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die foto met je hondje op het bruggetje is zo mooi!<3 Lekker curvy, die foto's :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha herkenbaar! Heeel mooie foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gave foto's! En ja, ik neem ook graag mijn camera mee als ik met de familie ga wandelen (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaa, herkenbaar. Ik wandel ook graag en maak dan ook vrijwel altijd foto's!
  Liefs Iep xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik moest echt hardop lachen om het beginstukje, zo leuk geschreven :') Heel leuk dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ontzettend herkenbaar dit haha! Ik vraag ook regelmatig thuis of we in het weekend kunnen wandelen, zodat ik fijn foto's kan maken. Ik vind ze erg mooi geworden!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow die scheve lantaarnpaal haha. Misschien door de harde wind? Nee dat kan toch niet? De foto's zijn overigens echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja lijkt mij ook sterk. En het topje van de boom staat juist weer naar de andere kant. Heel bijzonder.

   Verwijderen
 11. Wauw, supermooi deze foto's! Die scheve lantaarnpaal, hihi how did that happen? Ik zou 't niet weten... liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het geweldig om in het bos rond te lopen en foto's te maken. Één van de weinige dingen mij echt laat ontspannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. I ben precies hetzelfde, haha. Ik ben meer aan het fotograferen dan dat ik echt aan het wandelen ben. (Soms heb ik daar ook wel spijt van hoor, want dan heb ik alles alleen maar in het 'kadertje' gezien. Zo mooi die foto van je hond! Woow, er zit zo'n contrast in ofzoiets wat ik echt érg mooi vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Serieus, jij hebt echt een fotografie talent. Ze zijn stuk voor stuk zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat zou ik eigenlijk ook vaker moeten doen! Mooie foto's, vooral die laatste! x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wandelen om te fotograferen is mijn favoriet <3 Je hebt mooie foto's gemaakt! Vind de scheve lantaarnpaal tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik wil dat echt vaker doen, gewoon een wandelingetje maken om foto's te maken. Echt toffe foto's! Ik vraag me nu ook af hoe die lantaarnpaal zo is gaan staan :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja en vervolgens een leuk koffietentje zoeken om mooie koffiefoto's te maken haha :)

   Verwijderen
 18. Haha, ik herken dit heel erg. Ik loop regelmatig achter met het wandelen :P Soms moet ik gewoon bewust ervoor kiezen om even te wandelen zonder camera, om echt even de rust te vinden. Vaak komt het er dan wel op neer dat ik alsnog wel één fotootje maak, maar dan met mijn iPhone :) Leuke foto's zijn het ook geworden trouwens, ik vind die eerste echt fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooie foto's! En ja, dat is zeker herkenbaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Haha zo vreemd die lantaarnpaal!
  Ik ben vandaag ook gaan wandelen om ondertussen te fotograferen! :)

  BeantwoordenVerwijderen