Perfectie in een jurkje

4/28/2015


Zoiets als de perfecte pizza vinden. De pizza die je het allerlekkerst vindt en waar je dag en nacht van zou kunnen eten. Ik vond een perfect jurkje. In Amsterdam liep ik samen met Laura en Loïs en we speelden even shoppingqueens. Ik liep dit jurkje tegen het lijf bij de H&M en ik werd meteen verliefd op de print. De prijs was een knipoogje, 14,95. Aangezien ik best wel in the need van zomerkleding ben, werd ik heel erg blij van dit schattige ding. De print is lekker anders dan de rest van de jurkjes die ik heb, maar wel heel makkelijk te combineren door de kleuren. Ik zei al: perfectie. 

Jurkje: H&M / Boots: H&M (Ja, een favoriete winkelketen outfit) 
Hét jurkje dat ik droeg op mijn verjaardag. Hét jurkje dat nog heel veel zomerse dagen samen met mij gaat meemaken. Hét jurkje dat me heel erg gelukkig maakt en waardoor mijn bui spontaan met tachtig procent kan verbeteren. Misschien brengt dit ding ook wel geluk. Als ik een keer een tientje vind als ik hem draag, zal ik het laten weten. Zeker aanschaffen in dat geval. Liefs, Claudia 

Ook leuk?

17 reacties

 1. Hij is inderdaad ontzettend leuk! Krijg nu spontaan zin om mijn jurkje uit de kast te pakken! Leuk Claudia! Veel Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind jou en jouw stukje tekst eigenlijk nog veel leuker dan het jurkje. Maar, je hebt gelijk, het is echt een perfect jurkje. Ik ben fan. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfit! Het jurkje wat je aan hebt is heel schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aawh wat een cute jurkje, lav it! In de zomer draag ik zoveel jurkjes haha, ze geven me gewoon een instant blij gevoel! :D
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heuj. Wat een leuk jurkje Clau :))))
  Ken ik die ergens van? :))))
  Doei :))))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad een erg leuk en schattig jurkje :) en dat voor die prijs?! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke outfit!
  En wauw je nieuwe logo, hij valt me nu ineens op, heel leuk met die blauwe wolkjes :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk jurkje! Hij staat je echt heel mooi ^^

  BeantwoordenVerwijderen