Bloemenkransje, picknick en lente

4/13/2015


Zondagmiddag. De perfecte gelegenheid voor de eerste picknick van het jaar. Ik als picknick fanaat kon niet wachten tot dit moment zou aanbreken. De setting was zondag perfect. Het zonnetje scheen heerlijk en de lucht was vrijwel zonder wolken. Dus daar gingen we. Me and my boyfriend. Richting de AH om wat lekkers te halen. We stonden weer buiten met mangosap, druiven en heerlijke broodjes met grilworst in onze handen. Na een stukje fietsen kozen we een mooi groen veldje aan het water uit en settelden we ons op een kleedje. Toen kon de pret beginnen. Oneindige pret. Pret die bestond uit mijn hotte boyfriend die een broodje voor me maakt, een wedstrijd wie de meeste druiven in zijn mond kon doen (hij won met negentien, in mijn mondje pasten zeventien groene druifjes), een windscherm bouwen die half omwaait, maar toch de moeite waard is om te maken en een zonsessie. 


Natuurlijk was een picknick in de lente geen picknick in de lente zonder het maken van een bloemenkrans. Pieter plukte twee handen vol mooie madeliefjes en ik begon aan de krans. Iets wat me herinnert aan een klein meisje in de speeltuin. In de zomer met een konijntje aan haar voeten. Bloemenkransjes maken is nog steeds zo leuk als toen. Al voelde ik me nu natuurlijk een hippie die zo kon afreizen naar Coachella. 

Trui: New Look // Jeans: H&M
Voor hippie/girly/lente/bloemige/winderige foto's moet je dus bij mij zijn. Ik ben ook best wel verliefd op de setting van het groene gras en het waaiende riet. Picknick nummer een was heel erg geslaagd, perfect en leuk. Picknick nummer twee, drie, vier, vijf (enzo) zullen dat ook worden. Ook perfect zal mijn reisje naar Londen worden. Vannacht vertrekken Pieter en ik met het vliegtuig voor een dagje in de leukste wereldstad die er is. Winkelen, foto's maken, winkelen, foto's maken, winkelen, foto's maken. Dat is zo'n beetje onze planning. En het wordt heerlijk weer, dus ik kan niet wachten. 

Als je dit leest, vlieg ik misschien wel in de lucht, of ik loop op Oxford Street. Lieve groetjes hiervandaan. Liefs, Claudia 

Ook leuk?

13 reacties

 1. AWW die madeliefjes in je haar zien er zo schattig uit!
  Lekker zeg zo'n picknick :)
  Hier wordt ik helemaal vrolijk van, zeker nu de lente eindelijk aangebroken is :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat ziet dit er heerlijk uit! Super fijne foto's, wat een gezelligheid <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie foto's en leuk om te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaawh wat leuk. EN FREAKING VEEL PLEZIER IN LONDEN ZO JARLOERS!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh superleuke foto's<33 En heel veel plezier in Londen waahh zo gaaf!! (Je bent wel een globetrotter hè, Brussel en Londen pfoee) (Grapje ik ben alleen een beetje jaloers)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahhh, inderdaad een hele mooie setting! En wat een onwijs leuke picknick! Ik wordt helemaal blij van deze post. Ik hoop dat je je nu vermaakt in Londen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk zo'n dagje picknicken met allemaal lekkers! Net wat ik de komende twee dagen ook ga doen :-) veel plezier op reis! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er lekker uit zeg! Veel plezier nog in Londen (:
  liefslaaura.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah leeuk :) ik heb laatst ook weer een madeliefjeskransje (heet dat zo? ja toch?) gemaakt, en hoewel het me zoals je al zegt deed denken aan vroeger, toen ik een jaar of 6 was, voelde ik me nu inderdaad helemaal hippie haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo cute deze foto's! Ik wil ook echt veel gaan picknicken deze zomer

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nu wil ik ook picknicken, je foto's zijn prachtig! <3

  BeantwoordenVerwijderen