Ananas, wit kant en Daisy

4/22/2015

Lieve allemaal. *hoe mijn boyfriend een artikel zou beginnen* Ikzelf zou dit artikel beginnen met een verhaal over mijn nieuwe ananastas. Mijn ananascanvastas. Een woord met wel zes a's. Het is een gewoonte van mij om iedere keer als ik in een Primark in Londen ben een canvastas te kopen. Ready for summer now. In dit artikel zet ik wat leuke of handige zomerse dingen op een rijtje. Zomer is een mega leuk seizoen en natuurlijk horen daar ananassen bij. En nog veel meer. 

Kanten sokjes


Perfect voor in je All Stars, sneakers, gympen. In iedere schoen waar een sokje bovenuit kan steken, wil je gewoon dat deze witte kanten sokjes boven je schoenen uitsteken. Bij Primark heb je drie paar sokjes voor een paar euro. Ik draag ze dag en nacht en als ze niet wit zijn, draag ik een leuk pastelkleurtje. 

Zomerse tank tops


Overdressed in zomerse printjes. Met ananassen en vogeltjes. Ik zeg doen. Mijn liefde voor luchtige katoenen tank tops is best wel groot. Het draag makkelijk en is niet zo ontzettend zweterig. En ook niet een croptop die ik toch niet kan dragen, omdat een summer challange nu eenmaal niets voor mij is. 

Interieur


De inrichting van mijn kamer wordt ook omgetoverd tot een zomertje. Mijn kamer in het studentenhuis is toe aan vernieuwing en ik wil snel mijn fotomuur (klik) gaan updaten. Weer nieuwe foto's laten afdrukken en deze ophangen. Voor mijn zolderkamer thuis verzamel ik bloemen om neer te zetten in mijn vensterbank. Ook ga ik kijken voor een nieuw zomers dekbed en iets anders wat ik tegenkwam was een dakraamgordijn van VELUX (klik hier). Een ideale oplossing voor de zon die soms iets te fel mijn kamer in schijnt. 

Parfum!


Want deze geur roept zomer. Daisy staat al eeuwenlang op mijn wishlist. En nee, dan overdrijf ik niet. Van de ouders van mijn vriend kreeg ik als grote verrassing dit parfum (min of meer, ik koos hem zelf uit). Ik ben in love met de geur en het flesje. Beschouw even hoe prachtig. 

Welke essentials verzamel jij voor de zomer? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

8 reacties

 1. Die parfum lijkt me echt heel erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super handig dat dakraam-gordijn! Ik ga er ook een halen denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Marc Jacob's parfum is ook mijn favoriet, zoo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil ook nog zo graag een Marc Jacob parfum, Dream is mijn favoriet! Ik denk dat ik ook maar even op jacht ga naar leuke schoonouders!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is mijn favoriete parfum. En ik heb hem niet. Tss, maar hij is zo heerlijk! Die tas is ook supahcute en ananassen = zomer, yaay!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je sokjes zijn té cute, en aah dat parfum is inderdaad echt superlekker. En ja, het flesje is zo gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw! Die sokjes zijn té cute haha! Leuk Claudia! Veel Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo schattig met al die ananasjes op! Ik zou het ook niet kunnen laten liggen hoor :D En die parfum lijkt mij echt heerlijk te zijn. liefs!

  BeantwoordenVerwijderen