Dat waren achttien kaarsjes

4/21/2015Achttien groene kaarsjes op een fototaart die ik als verrassing van mijn ouders kreeg. Gisteren was het eindelijk zo ver. De twintigste van april. Ik heb met super jarig gevoeld (eigenlijk twee dagen lang, want zondag kreeg ik al cadeautjes). Ik heb van mijn ouders een doos met achttien cadeautjes gekregen. Van mijn boyfriend natuurlijk het gorgeous reisje naar Londen. *waar ik overigens echt nog een artikel over moet maken* 

Nu ik achttien ben ga ik alcohol drinken totdat ik erbij neerval. En dat is niet waar, want ik ben geen desperate person naar alcohol. En Laura, Naomi en Loïs ik word niet jullie alcohol koerier (ja, dat is aan me gevraagd). Ik zal er niet heel veel van merken dat ik achttien ben, maar natuurlijk voel ik me wel groot. Geen teenager meer. Dit nieuwe levensjaar gaat heel veel leuks brengen, want the best has yet to come. Ja, ik gooi er even een quote doorheen voor de liefhebbers. Achttien groetjes, kusjes, knuffels, chocolaatjes en pizza's van mij. Liefs Claudia Ook leuk?

16 reacties

 1. Nog gefeliciteerd!!!! wat leuk die kaarsjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Corina Haanstra21 april 2015 om 09:58

  Van harte gefeliciteerd! De kaarsjes in 1x uitgeblazen? Wat stond er eigenlijk voor foto op de taart, want dat laat je heel geheimzinnig niet zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, nee in twee keer. En ikzelf stond op de foto :)

   Verwijderen
 3. Gefelicteeerd nog! Inderdaad: het beste moet nog komen. Geniet van dit nieuwe jaar en ga helemaal los (of nou ja, dronken zijn lijkt me nou niet geweldig, maar als dat is wat jij wilt ;) ) !
  Je bent een geweldige meid en een groot voorbeeld voor mij.

  xx Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat je dit vermeld in je artikel, haha! IK BEN OOK GEEN ALCOHOLIST; HET WAS EEN GRAPJE MENSEN.

  Ik hoop dat je een gezellige verjaardag heb gehad. Ik wens je verder veel plezier in dit jaar.
  LOVEYOU

  (+ 17 pizzaatjes van mij)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahum ahum. Als er dus een persoon is die geen alcohol drinkt ben ik het wel. Wordt ik hier potverdorie neerzet als een verslaafde! (Ik ben het volkomen met Lois eens)

  Maareh, SNEL EEN KEER AFSPREKEN EN JE BIRTHDAY VIEREN :)

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog gefeliciteerd! Hopelijk heb je een leuke dag gehad!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. NOU IK BEN WEL EEN ALCOHOLIST HOOR. IK GEEF HET GEWOON TOE.

  (NAOMI)

  (LOÏS)

  nee grapje.


  maar. LOVE YOU.

  En gefeliciteerd nog. Ik was vergeten te reageren. Maar ik had je al gefeliciteerd, dus het is goed.


  TOT SNEL BBY. XXXXXXX

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, wat hou ik van je schrijf stijl, nog gefeliciteerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen