Everyday make-up

4/01/2015


Ik ben niet zo van het artikelen schrijven in het beauty hoekje, maar het is nooit fout om uit m'n comfort zone te gaan. Ik vind make-up namelijk wel heel leuk en ik speel er graag mee. Ik noem mezelf niet een typisch 'beauty meisje' zoals VeraCamilla. Ik geef geen honderden euro's uit aan make-up, want dat vind ik simpelweg zonde van mijn geld. Wel heb ik een vaste routine voor iedere dag. Gewoon mijn 'basic look'. Het werkt prima voor mij en het kost weinig tijd. Ik heb na lang kloten het voor elkaar gekregen om foto's in een spiegel te maken. Ik verdien een lintje. En een medaille. Met hulp van mijn huisgenootje om de camera goed te laten focussen, is het me uiteindelijk gelukt en ik ben best wel blij met het resultaat. 1. Dagcrème


Natuurlijk begin ik wel als ieder typisch beauty meisje met dagcrème. Ik heb een redelijk gevoelige huid, dus deze dagcrème van Nivea is definitie van perfect voor mijn huid. Deze heb ik opnieuw gekocht nadat hij op was, dus ik noem het officieel mijn favoriet. Om meteen weer niet helemaal compleet beauty meisje te zijn, gebruik ik geen primer of zoiets. 


2. Wenkbrauwen


Oké, dat is dus een foto van mijn kale gezichtje op het internet. Dat hoort er dus ook bij en ik ben stiekem best proud op mezelf dat ik het durf. Mijn wenkbrauwen vul ik in met oogschaduw. Een matte bruine kleur uit het storm palette van Sleek. Ik gebruik hierbij een schuin afgesneden kwastje. 

3. Eyeliner


Heel af en toe skip ik deze stap. Als ik heel weinig tijd heb en geen zin heb in een priegelwerkje. Want eyeliner is altijd een dingetje apart. Ik ben tot op zekere hoogte goed in aanbrengen, maar het gaat regelmatig grandioos de fout in. Mijn favoriete eyeliner is de slim liner van L'oreal Paris. Ik gebruik deze al jaren en ik heb nog geen betere gevonden. 

4. Mascara 


Want ja, altijd al ben ik een mascara girl geweest. Zoiets wat wonderen deed en doet met mijn complete uiterlijk. Iets wat veel te leuk is om te laten liggen. Ooit had ik dagen dat ik vierentwintig lagen aanbracht. Ik ga een foto opzoeken uit die tijd. Lachwekkend was het zeker. De mascara die ik op de foto gebruik is van Miss Sporty. 5. Foundation


Hier en daar een smeersel op mijn hoofd kan geen kwaad. Ik gooi random wat bruin plamuur op mijn voorhoofd en neus en smeer het langzaam uit. Ik gebruik de Color Stay Foundation van Revlon. Geweldige dekking en je hebt maar een heel klein beetje nodig. 


6. Concealer


My favourite part. Een streep onder m'n ogen zetten en uitsmeren totdat het eruit ziet alsof ik een winterslaap heb geslapen. Mijn de Lasting Perfection concealer van Collection is dit een feestje, want het gebeurt ook écht. Mijn favoriete concealer, the best thing ever, aka dream product, aka good, real good. Hij begint op te raken, maar ik kan heel voorzichtig een heel leuk nieuwtje vertellen. Over een kleine drie weken word ik achttien en mijn perfect boyfriend (like, really perfect) gaat me meenemen naar Londen. Hoe dan ook, heel veel enthousiasme hierover, maar dan kan ik dus een nieuwe concealer kopen, yay. 


7. Zachte lipssss


Als laatste stap, die ik overigens driehonderd keer per dag herhaal, breng ik Vaseline aan op mijn lippen. Zo blijven ze zacht, kissable, mooi, rood, perf, schattig. Dat allemaal. Mijn Vaseline heeft een aloë Vera geurtje, dus dat is een perfecte Vaseline. 

Als finishing touch spray ik wat naar perzik ruikende body mist van Victoria's Secret over me heen, In mijn haar, op mijn kleding, huid, overal waar het terecht kan komen. Dan ruik ik zoet als een snoepje. Heb je overigens vragen over producten die ik in het artikel gebruik, beneden wacht het comment boxje met smart. Verder ben ik heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden als ik er af en toe een beauty hoekje artikel doorheen gooi. 

Heb jij ook een vaste make-up routine? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

10 reacties

 1. Wat leuk gedaan zo met die foto's! Mijn make-up routine -ohhhh voelt zo professioneel dit, haha- lijkt echt op de jouwe. Ik ben ook niet zo'n beauty meisje, maar ik kan echt genieten van opmaken, hihi. En die spray lijkt me ZO fijn. Perzik, mmm. En Vaseline, daar zweer ik ook bij. Ik heb de roze variant. Liefsssss!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk zo met die foto's inderdaad! Leuk om te zien en je bent een heel mooi meisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind jou echt zo mooi! Zo'n lief gezichtje en prachtig haar van nature.
  Fijn om te zien dat je jouw makeup lekker naturel houdt, jij hebt ook niet meer dan dat nodig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag Claudia zonder make-up! OMG. Je bent overduidelijk een natural beauty!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een super leuk artikel, het is eens wat anders! Echt leuk gedaan! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te zien! Heel origineel gedaan ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. je ziet er zonder make-up ook al super mooi uit hihi :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. You gorgeous gurl. Literally. Gorgeous. MY GORGEOUS GURL (en die van pierre, ofc). LOVEYOU XXX

  BeantwoordenVerwijderen