Looking for and backwards #April

5/01/2015


Zoiets als maandelijkse favorieten, goals en photo dairys. Maar dan allemaal door elkaar, of allemaal niet. In ieder geval een verhaaltje over de afgelopen maand en een verhaaltje over de komende maand om lekker weg te lezen tijdens de maandwisseling (maandwisseling, that word though). Niet als een horoscoop, want ik geloof absoluut niet in horoscopen. Het is wel grappig om ze te lezen en te zien hoe ze gewoon niet kloppen. Dan vervolgens de sterren uitlachen.

Great April 


Want echt. Je kunt soms denken dat een maand ongeveer perfect is, maar deze maand was echt perfect. Van een geweldige reis naar Londen (klik hier) tot mijn achttiende verjaardag. Met drie keer mijn verjaardag gevierd te hebben, ben ik toch wel echt achttien. Een zooi met geld en een doos met zestien cadeautjes (inclusief geurkaarsen, thee en mokken) kwam me tegemoet. Oh en de pretty bloemen op de foto's. Stiekem vind ik dat toch wel het leukste aan jarig zijn. Ik ben me ook opeens volwassener gaan gedragen. Op één of andere manier was het labeltje van 'achttien' gewoon even nodig, denk ik. 

Met mijn achttien jaar voel ik me ontzettend happy. Al kan dit ook door het verbeterde weer komen. Dat het zonnetje schijnt en eindelijk mijn vitamine D weer kan opladen, doet me zó goed. En ondanks de soms nog wat koudere dagen en regen, draag ik als een malle mijn zomerjas en ik enjoy het maximaal. Alles wordt ook zo lekker groen en ik krijg spontaan zin om een tuinpak aan te trekken. 

Mei betekent bijna juni, juni betekent bijna zomer


En om dat te vieren ga ik dit weekend voor het eerst kamperen. Ja echt, ik heb nog nooit gekampeerd. Ik ga nu dus vijf dagen lang in een tent slapen, help. Gezellig bij het strand, Waarschijnlijk wordt het gruwelijk koud. Maar oké, dat overleef ik wel. Vervolgens ben ik met mijn ouders een weekendje weg. In een stacaravan, dus niet in een skeere tent. Verder ben ik voornamelijk heel veel met school bezig. Wat ik ook niet erg vind, want ik heb het best wel naar m'n zin. 

Ik wil in mei steeds meer met een fijne regelmaat artikels posten. En ook duidelijk een aantal rubrieken creëren. Zoals deze. Om het maandelijks terug te laten komen. Dan maak ik het niet lastiger voor me om weer een nieuw idee te bedenken, maar kan ik er gewoon #May van maken. Het is goed voor mezelf om een structuur te maken. Dus dat is een soort doel voor mei. En voor alle maanden die daarna volgen. Verder hoop ik in mei naar een pretpark te gaan, want dat is voor mijn gevoel eeuwen geleden. 

Hoe was jullie april? Liefs Claudia 

Ook leuk?

7 reacties

 1. Super leuk Claudia! April is zo snel gegaan haha! En 18 is echt een mooi getal :) Veel Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn om te lezen dat het zo goed met je gaaaat! Wieee! Ik had ook een fijne maand, veel leuke dingen gedaan en he-le-maal verliefd op het feit dat de zon af en toe weer eens aan de hemel hangt te shinen. Fijnnnnn. Doeiii X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ga je nou op of bij het strand kamperen? Fijn artikeltje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yay wat leuk dat je gaat kamperen! Ik heb ook nog nooit gekampeerd haha.. Het laatste kopje maakt me heel blij, want zomer. ZOMER. Maar voor nu heb ik vakantie, yaass!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. April was een super leuke maand, zeker met al die zonnige dagen :-) liefs!

  BeantwoordenVerwijderen