Fotografie / Evening glory

5/13/2015


Op deze foto staande voel ik me toch echt een wanderlust girl. Foto's maken in de avond glorie geeft een wanderlust gevoel. Ik zou ik driehonderd gedichtjes kunnen bedenken bij deze foto. In de meivakantie bracht ik een paar dagen door in een stacaravan in Hardenberg. Pieter (de ontzettend perfecte fotograaf die deze foto's heeft gemaakt en mijn boyfriend is) en ik liepen 's middags een rondje en toen zagen we dit veld. Het zou er grandioos mooi uitzien bij zonsondergang, bedachten we ons. Dus we wachtten tot een uur of negen en begonnen wat foto's te schieten. Oh, er staan geen foto's van Pieter bij, want die liep rond in een knalblauw voetbaltenue. Een profvoetballertje in hart en nieren is het.Nog zoiets wat alle wanderlust in mij oproept: blurry foto's. Dus expres niets scherpstellen en alleen maar leuke, kleine rondjes zin in verschillende kleuren. Met een zonsondergang heeft dit echt een perfect effect. Lekker, zo'n manual stand op camera's. Op de rest van de foto's heb ik het contrast heel erg omhoog gegooid, als je je afvraagt hoe het oranje licht eruit springt. In één keer een complete swipe naar rechts met de muis en dan worden alle foto's tien keer interessanter om naar te kijken. ' s Avonds foto's maken is een uitdaging, want dan merk je pas echt dat een instelling het verschil maakt tussen een mooie en een lelijke foto. Proberen, proberen, proberen totdat je een goede instelling hebt. Liefs, Claudia  

Ook leuk?

7 reacties

 1. Leuke post Claudia!!! Ik snap je gevoel helemaal haha! Hele mooie foto's! Veel Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's! Snap je helemaal haha :D
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik word helemaal happy van deze foto's. Die laatste foto is trouwens echt heel mooi geworden. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat een mooie foto's Claudia! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaah super gave foto's! Zo vrolijkkk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt supertof, erg mooi gedaan! Dat is zeker even spelen met je instellingen.

  BeantwoordenVerwijderen