Go with the flow

5/25/2015


Gewoon zoals zomershoppen zou moeten zijn. Kleding vinden die mijn warme lichaampje zomers niet nog warmer maakt, maar gewoon lekker hangt. Kleding die je met iets mindere temperaturen met een extraatje (a.k.a, de panty) weather proof kunt maken. Een flowy dress is ongeveer het meest comfortabele ding ever en geeft je een gevoel van een lief, zwierig meisje. Dit donkerblauwe jurkje kocht ik voor een leuk bedrag van 14,95 bij de Zara. Ik werd best wel op slag verliefd, want donkerblauw is helemaal mijn kleur en de pasvorm is als een bananenschilletje om mijn lichaam. Het past helemaal goed. En daarom roep ik donkerblauwe flowy jurkjes uit tot jurkjes van deze zomer.Jurkje: Zara // Panty: Primark // Schoenen: Unknown 
Bloemetjes, die de sfeer van een artikel altijd honderd procent zomers maken. 
Claudia die de sfeer van een artikel altijd honderd procent Claudia maakt. 
Ik zal je niet verplichten om zo'n soort jurkje te kopen, maar het is welliswaar best wel een leuk ding om in je kast te hebben hangen. Bij Zara hangen ze ook in het zwart en een exemplaar met streepjes, Zeker even naar kijken, mocht je eerdaags de winkel binnen huppelen (niet letterlijk, want dan komen de zwarte bewakers achter je aan huppelen).  Liefs, Claudia 

Ook leuk?

18 reacties

 1. Oh super mooi! Het klinkt echt zalig zo een kleedje! Ik denk dat ik er nu zelf ook zo een wil gaan kopen (haha) En het staat je echt heel goed ;)

  Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Claudia! Heel chic....Groet Edwin.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk Claudia! Staat je heel mooi! Ik geloof dat ik binnenkort ook even de Zara binnenhuppel, eh loop;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit soort jurkjes ook altijd heel fijn en dit model past ook altijd goed bij m'n figuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke outfit, mooie fotos ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's! Lekker spontaan :-). Ik vind het jurkje je heel erg leuk staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahhhh wat een fijn jurkje! En een mooie kleur ook, aai luv donkerblauw toe! Een mooi donkerblauw Claudia-schilletje! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wowiee lekker flowy! (in een poging om te rijmen. HA-HA.) Maar ik vind het jurkje superleuk, blauw is echt een mooie kleur!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Btw bij mij op school loopt iemand met dat aarbeiencupcaketopje en nu moet ik telkens aan jou denken hahaha. Lekker random. Mag soms.

   Verwijderen
 9. Ik kies ook eerder voor losse jurkjes als het wat warmer wordt hoor, zit gewoon veel beter. Heb je goed kunnen scoren bij de Zara voor die prijs ;-) liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. 'heerlijkzittendejurkjes' zijn o, zó fijn! leuk jurkje wel, ja <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk jurkje! Lijkt me heel comfortabel!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauwie, wat een leuk jurkje zeg!
  Super mooi
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen