I did some shopping

6/05/2015


Kaarsjes branden in de zomer? Juist kaarsjes branden in de zomer. Een warme kamer, ruikt dan ineens weer naar honderd bloemetjes waarvan je de naam niet kent. Zomerse geurkaarsen zijn er genoeg. Zo kocht ik de amazon en lilly geurende kaars, en de Pineapple en ginger geurende kaars. Beide voor één euro bij de één euro winkel Primark. Ja I know. Ik voel me af en toe een zwerver als ik bij die winkel naar binnen ga, omdat alles zo goedkoop is. Maar serieus, deze kaarsen ruiken mega lekker.

Sandaaltjes: Primark


Sunnies: H&M 
Sandaaltjes, een zonnebril. Zomershoppen, you know. De sandaaltjes, ook weer gehaald (voor zes kleine euro's) bij le Primark, hebben zo'n lekker zomers printje waarvan je tenen gaan springen. Het was niet meteen liefde op het eerste gezicht, maar ik keek er wat langer na en (nu ga ik even een gedachte delen) ik dacht: 'hmm die schoenen kan ik wel rocken, denk ik. Ik ben ultimate schoenen rocker.' Dus dat is het verhaal van de sandaaltjes. De zonnebril, bij de H&M tussen het salerek vandaan gehaald, kostte mij drie euro. Ik ben in the need van zonnebrillen en niets staat bij mijn hoofd. Dit was dus ook een beetje een derde keus (de eerste en tweede waren er overigens niet), maar hij staat oké, dus ik kan er even mee vooruit. Je ziet mijn wenkbrauwen in ieder geval nog, dus dat scheelt. 

Bralette: Pieces
Dit was wel een liefde op het eerste gezicht scenario. Ik liep langs Pieces en zag bralettes in de winkel hangen. Ik vind die dingen zo pretty en ik zag mezelf er wel eentje rocken (ja, ook dit kan ik rocken, I'm sure). Dus toen kocht ik een zwarte Bralette voor 19,95. Heel veel mooi kant, lekker zacht en zit perfect. 

Dagcrème: Hema
Agenda: Hema
Het laatste slachtoffer van mijn koopgedrag was Hema waarvan ik nog cadeaubonnen had liggen. Dat is dus gewoon een kaartje geven bij de kassa, en voilà. De dagcrème kocht ik, omdat ik de nachtcrème ontzettend fijn vind. En een agenda heeft iedereen nodig (zou iedereen moeten gebruiken), dus die moest ook mee. Ik kan nu weer voor na de zomervakantie dingen plannen in dit handige groene dingetje. 
Heb jij een favoriete winkel om zonnebrillen te kopen? Let me know! Liefs, Claudia 

Ook leuk?

5 reacties

 1. Ik heb dringend ook een nieuwe agenda nodig, dus het wordt tijd om eens langs de hema te gaan :-) Mooie foto's in dit artikel ook! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. iK heb pas een nieuwe agenda bij de action gekocht hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kaarsjes ruiken zo lekker<3 En ohh wat een mooie bralette! Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super tof zo'n bralette, ik wil er ook een!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die sandaaltjes vind ik superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen