Summery hearts

3/21/2014



Gisteren kwam dit heerlijke topje binnen! Ik kwam thuis en ik scheurde het plastic ervan af. Ik was zo benieuwd of hij zou passen. En ja hoor, hij zat echt perfect. Ik heb er weer een super leuk topje voor de zomer bij!

































De top is zwart met witte hartjes en is gemaakt van een stofje dat heel vrij en los valt. Hij zit heel luchtig en dus een perfect shirt voor de zomer! Hij zit bovenaan iets strakker en loopt dan wat wijder uit. Hij is heel leuk te combineren met denim shorts. Ik heb hem in de sale gekocht bij Asos. Hij is van het merk Brave Soul. Ik had nog nooit van dit merk gehoord, maar ik vind het altijd erg leuk om iets van een wat onbekender merk te kopen. Normaal gesproken draag ik maat S voor topjes, maar deze heb ik in M besteld. Hij zit nu goed en dat betekent dus dat hij iets kleiner valt, mocht je hem willen bestellen. Je kunt het topje hier bekijken of bestellen en Asos verzendt gratis!

Ik ben verliefd op dit topje!

Wat vinden jullie ervan? 

Ook leuk?

29 reacties

 1. Wow het topje is idd echt heerlijk! En mega cute! Ik ben dol op hartjes haha. Ben benieuwd hoe het toptje jou staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem echt prachtig, en het model is ontzettend mooi! Leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Agosh wat een lief topje!! Ben benieuwd hoe die je staat!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah, wat ziet dat topje er super leuk uit! Die hartjes zijn heel erg schattig, maar het zwart met witte maakt het weer een beetje stoerder. Fijn ook dat 'ie perfect zit! Het is altijd vervelend als je iets leuks hebt besteld, maar het niet kan aantrekken omdat het niet past..

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, klopt helemaal! Ik heb geluk gehad dat ie precies goed zit :)

   Verwijderen
 5. Wat een leuk topje :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aawh, hij is echt heel erg schattig. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh, ziet er zo cute uit! Goede keuze!
  Liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een ontzettend leuk topje zeg!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, ik vind hem echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. So cute! Echt super leuk voor de lente!
  vanilles-x.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel leuk topje en ook fijn dat die perfect zit! Ik heb er zo'n hekel aan als ik iets besteld heb en dan het niet past. En dan heb je er voor niets een week lang op zitten wachten.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk topje inderdaad, ik vind hartjesprints echt supertof!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Such a lovely top, I love wearing black even in the summer.

  Enter my print giveaway here.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een schattige topje, heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuk shirtje! Erg leuk voor de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziet er erg schattig uit! De hartjes maken je top heel liefjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Always listen to your heart because even though it’s on your left side, it’s always right.❤http://www.chinasolarlighting.com/product/led-garden-light/

  BeantwoordenVerwijderen