Spam je blog!

3/23/2014


Jullie mogen voor de eerste keer op mijn blog legaal spammen! Ik vind het altijd heerlijk om op spam je blogs van andere bloggers te reageren. Ook ontdek ik door middel van dit soort artikelen nieuwe blogs. Soms komt er dan een hele leuke blog voorbij en dan denk ik: Waarom heb ik deze blog nog niet eerder gezien? Laat dus allemaal een linkje achter naar jouw blog en vertel heel kort wat we kunnen verwachten als we erop klikken. Waar schrijf jij over en hoe vaak post je een artikel? Ik zal ze allemaal bekijken een een reactie achterlaten! 

Dit is mijn eerste spam je blog en ik vroeg me af hoe vaak jullie een spam je blog artikel plaatsen. Is één keer per maand normaal, of is dat te vaak? 

Have fun spamming! 

Ook leuk?

34 reacties

 1. Kijk op mijn blog!
  bowmeaway.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah, wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Femke en ik blog op http://femkesstyle.blogspot.nl/. Op Femke's style schrijf ik over fashion, beauty, food en nog veel meer! Als er een leuk artikel in mij opkomt, dan schrijf ik daar iets over. Dit kan van alles zijn! Ik ben begonnen met bloggen omdat ik mijn gedachtes ergens kwijt moest. Nu is bloggen één van mijn grootste hobby's. Eigenlijk is bloggen een combinatie van veel hobby's. Schrijven, lezen, fashion, beauty: dat gebruik/doe ik allemaal op/met mijn blog. Super leuk als je een keer komt kijken :D .

  Xjes Femke
  Ps. Ik heb ook nog maar één keer eerder een Spam je Blog artikel geplaatst. Ik zou het ongeveer 1x in de anderhalve maand doen of zo. Maar één keer in de maand is ook gewoon oké! Helemaal niet te veel :) .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oké, bedankt voor de tip! Ik vind één keer in de anderhalve maand wel een goed idee. :)

   Verwijderen
 3. Leuk dat we mogen spammen(: Ik ben Hillene en ik blog nu zo'n 1,5 jaar op www.randomstuff.nl . Ik blog over fashion, beauty en natuurlijk random stuff(; Op mijn blog zie je reviews, outfits, trends, recepten, shoplogs, fotoblogs etc. Ik zou het leuk vinden als je een keertje komt kijken! xx Hillene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk ! :) Mijn blog is http://lnthw.blogspot.nl. Ik blog bijna twee maandjes, superkort dus nog maar ! Wat ik heel erg leuk vind is om outfitposts af te wisselen met inspiratie. Ik post zo'n 5 keer per week ongeveer :) Hope you like (maar ik zie je al vaak voorbij komen in de comments, super leuk <3) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk dat jij ook een spam je blog post heb geplaatst!
  Ik lees jouw blog altijd met veel plezier ;)

  Zelf heb ik een blog over nagelverzorging genaamd; www.creativenails4fun.blogspot.com
  Op mijn blog plaats ik wekelijks 2 artikelen over nail art en nagelverzorging!

  Xx Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey, wat leuk dat we even mogen spammen. Ik ben Marjolein en mijn blog is http://beautylein.nl. Ik schrijf voornamelijk over beauty met soms een vleugje fashion en lifestyle. Ik plaats elke dag twee artikelen. Jullie zijn allemaal van harte welkom om eens te komen kijken :D Liefs Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 7. www.rachelkromdijk.nl is mijn blog wat leuk dat dit mag zeg! ik blog over alles wat in mijn leven voorbij komt, fashion, beauty, mijn persoonlijke dingen! dus kom wat vaker een kijkje nemen of volg mij op mijn youtube kanaal! :) fijne week nog verder x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk dat we even mogen spammen! Mijn blog is: www.lifeasbodi.wordpress.com. Ik schrijf over van alles in de categorieën Beauty, Fashion, Lifestyle & Personal en er komt bij mij om de dag een artikel online!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk!! Mijn blog: www.fffocus.nl is een blog waar je minimalistische fotografie kunt vinden van m'n outfits, interieur en alles wat mij bezig houdt. Heel persoonlijk eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw ik doe dit echt nooit, maar bij anderen lees ik dit wel altijd! Zo kom ik toch nieuwe blogs tegen, ik kwam nu via via op jouw blog terecht! Hij is erg gaaf, ik volg je nu via bloglovin! :) X
  www.ingewm.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey beauty you have a really nice blog,love your style,taste and pictures .Visit my blog,and if you like it, follow me on gfc I will do the same =)
  Have a nice day =)
  xoxo from Spain
  www.thegrisgirl.blogspot.com.es

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik blog op: www.its-dash.com! Ik plaats voornamelijk outfitfoto's, maar
  ook allerlei tips over nieuwe webshops en dat soort dingen haha!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik blog op www.edithmeijer.wordpress.com en om de dag komt er een artikel online over fashion, beauty en lifestyle!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mijn eerste spam haha! Leuk om een keer te doen! Ik ben Esther en mijn blog is looksbyesther.blogspot.nl Ik blog altijd over beauty wat de meesten doen denk ik haha

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi wat leuk ik kom graag nog even mee spammen :) Ik blog over van alles wat ik leuk vind www.pinkit.nl

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Bedankt dat we deze kans eens krijgen van jou! Ik blog over mijn interesses, meisjesdingen, mijn dromen, schoonheid en de kleine dingen die me blij maken. Kom zeker eens langs!
  Liefs, Annelies

  http://loveand-laughter.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk! Ik ben Sophie en ik blog op www.filosophiee.nl Vooral fotografie, beauty, fashion en columns! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jeeej spammen, wat lief dat we dit mogen doen!
  Ik blog op rosannevandierenn.blogspot.nl. Het hoofdonderwerp op mijn blog is beauty, maar daarnaast blog ik ook over lifestyle en een snufje fashion. Elke zondag plaats ik een life update en elke dinsdag komt er een ooglook online. 6 keer per week komt er een artikel online, en dit doe ik met heel veel liefde.
  liefs x.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk dat we mogen spammen! Eens in de maand is prima, dat doen de meeste volgens mij ook.

  Mijn blog is www.jewel-nails.nl en gaat vooral over nagellak en nailarts; met een vleugje fashion! Neem gerust een kijkje en laat een berichtje achter zodat ik jouw blog ook kan bezoeken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat leuk dat we mogen spammen! :) Het is altijd fijn als bloggers andere bloggers daar de gelegenheid toe geven. Die gelegenheid grijp ik graag even aan. Mijn blog gaat over het algemeen over lowbudget koopjes en tips op het gebied van fashion, beauty en lifestyle. Het wil ook weleens voorkomen dat ik iets wat niet low budget is toch de moeite waard vind om te vermelden/reviewen op mijn blog. Dan doe ik dat uiteraard ook. :)

  Mocht je tips voor mij hebben: ze zijn altijd van harte welkom. Alvast bedankt voor je bezoekje aan mijn site. Ik ben jou in ieder geval gaan volgen op bloglovin.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben ook altijd wel in voor een spam je blog artikel! :D Ik volg jou nu ook!

   Verwijderen
 21. Aah leuk! Ik ben net verhuisd van rebelsmaarromantisch naar rebelliousyetromantic.com Een compleet nieuw design en indeling waar ik erg blij mee ben, maar ook nog graag feedback op ontvang. :) Neem je een kijkje? Ik schrijf vooral over mode en creativiteit. Als dank voor het spammen ben ik je gaan volgen op Bloglovin. ;) Liefs, Rowan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je site ziet er zo goed uit! En dankjewel :) Ik volgde jou ook al!

   Verwijderen
 22. Wat ontzettend lief zeg! Mijn blog is www.beautyenfashion.com en ik blog over de laatste trends. Ook komt er high end en budget merken aan bod. Neem gerust een kijkje.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat leuk dat we mogen spammen. Mijn blog is www.skirtsandstyle.blogspot.nl ik blog over beauty fashion lifestyle en andere random dingen. Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dit vind ik altijd leuke artikelen, omdat ik via deze manier altijd weer nieuwe blogs ontdek! Neem ook een kijkje op die van mij, ik blog over alles wat meiden/vrouwen leuk vinden, fashion, beauty leuke weetjes, inspiratie etc. Er komen dagelijks meerdere artikelen online! www.lifestyle-fabriek.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat leuk dat we mogen spammen ik schrijf op http://www.alexaslovelyworld.nl over alles wat ik zelf leuk vind, fashion, beauty, lifestyle, diy's, reviews en nog veel meer. ben je benieuwd neem dan zeker een kijkje, ik zou het tenminste erg leuk vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. wat leuk zeg! mijne is www.globelovex.blogspot.com ... ik ben pas begonnen en blog eigenlijk alles over mijn dagelijkse leventje! geweldige site heb je ! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hi, ik ben Carmen en blog op www.ourbeautythings.nl over beauty, fashion en lifestyle. Ik plaats regelmatig iets zoals shoplogs, reviews, persberichten, winacties etc. Neem gerust een kijkje en enjoy! Liefs Carmen www.ourbeautythings.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oh wat leuk! Voor mijn blog ben ik op zoek naar leuke/grappige challenges of challenges met een boodschap! Ik wil meer positiviteit in het leven halen, dus soms ben ik persoonlijk. Ook schrijf ik zo nu en dan eens een verhaaltje en geef ik mijn mening over belangrijke onderwerpen. MIjn interesses liggen heel breed dus zo is mijn blog ook! Zo kun je binnekort weer iets met kleding verwachten haha! takethisnow.wordpress.com
  Bedankt dat we mogen spammen, ik hoop dat je een kijkje komt nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Leuk dat we mogen spammen met onze blog :)

  Ik ben Mareine en ik blog op mareinelovesit.blogspot.com over fashion, beauty en lifestyle.

  Ik volg je blog al op bloglovin, super leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hoi ik ben Mariëlle, ik ben 19 jaar en mijn blog is : http://www.gekopmakeup.blogspot.nl Ik zet elke dag twee artikelen online, over onder andere beauty (reviews en looks), fashion, diy en andere tips. Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje nemen enne laat een reactie achter he! ;)

  BeantwoordenVerwijderen