Het verhaal van de ongeopende oogschaduw

3/26/2014

Dit pakketje van het Duitse merk P2 won ik op de blog van LoisLorinde. Ik kreeg het gisteren binnen en het zat verpakt in dit leuke gestreepte zakje. Het pakketje bestaat uit een lipstick, een nagellak en een oogschaduw. Over de oogschaduw heb ik een leuk verhaal te vertellen.Dit is hem dan! De P2 eye dream in de kleur 040 midnight star. Het patroontje is prachtig en de verpakking is mooi en lekker neutraal. Dat deze verpakking er mooi uitziet, is natuurlijk heel leuk. Er zit wel een klein nadeel aan. Deze verpakking is onmogelijk om te openen! Eerst leek het alsof ik gewoon niet de goede manier wist om hem te openen. Is het een draaidop? Moet ik aan het dekseltje trekken? Ik wist het niet, dus ik heb het opgezocht. Ik vond een artikel waarin stond dat het een draaidop heeft. Ik begon dus uit alle macht te draaien, maar er gebeurde niets. Ik snapte er niets van. Ik vond een ander artikel waarin stond dat als je hem moeilijk open kreeg, je het moest proberen met een mesje. Ik haalde m'n moeder erbij en samen hebben we minuten lang geprobeerd beweging in de dop te krijgen.
Op een gegeven moment brak de oogschaduw en legde ik hem weg om het later nog een keer te proberen, maar het leek hopeloos. Ik raakte gefrustreerd, omdat het niet lukte en ik gewoon de oogschaduw wilde proberen. Hij is zó mooi!

Uiteindelijk is dit het resultaat:


De lipstick en de nagellak kreeg ik gelukkig wel open en deze producten zijn heel mooi! Als je tips hebt over hoe ik deze oogschaduw open kan krijgen, laat het me alsjeblieft weten. Voorlopig zal deze oogschaduw ongeopend blijven en zal ik alleen kunnen kijken naar de losse stukken prachtig patroon die in dit potje zitten.

Heb jij wel eens zoiets tragisch als dit meegemaakt? 

Ook leuk?

17 reacties

 1. Wat een leuk pakketje heb je gewonnen zeg!
  Ahh wat balen van je oogschaduw, hopelijk vind je er nog een manier op om hem handig open te maken.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk pakketje, superbalen van die oogschaduw, echt heel stom!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je gewonnen hebt! Ik vind het een mooi pakketje. Wel jammer van de oogschaduw, hopelijk lukt het je alsnog om deze te openen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aww win je wat, gaat die oogschaduw niet open :( echt zo irriterend!

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I don't understand a word, but I love the nailpolish:)
  Greetings form Czech Republic,
  Chrisitne G ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is zo herkenbaar. Sommige verpakkingen zijn zo lastig te openen! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. haha dan win je iets en dan wil je het zo graag openen maar dan lukt het niet ik herken het ook!
  Wel leuk dat je gewonnen hebt ik ben benieuwd naar het kleurtje van de nagellak en de lippenstift!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat je dat gewonnen hebt maar inderdaad wat een gedoe om dat ding open te krijgen! Ben bang dat het nog een hele klus gaat worden, anders gewoon voor de "show" in je collectie? x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aaaaaah wat mega zonde zeg van de oogschaduw. Lijkt me ook erg frustrerend haha. Hopelijk komt er snel een sterke redder langs die de oogschaduw wel open krijgt. En op internet heb je wel veel tutorials hoe je een oogschaduw weer heel kan maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik wacht met smart op die redder. :D En inderdaad, dat zou niet het grootste probleem zijn!

   Verwijderen
 10. Ojee, zo jammer! Je zal uiteindelijk wel een manier vinden om het open te krijgen!
  Liefs, Annelies

  http://loveand-laughter.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat jammer zeg van de oogschaduw, het ziet er zo mooi uit. Helaas geen tips voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ahh wat stom he! Heb ooit wel meegemaakt dat ik een oogschaduw totaal niet had laten vallen ofzo en hij lag ineens met een barst in mijn stash :s Weet niet of iemand er aan heeft gezeten of dat hij gewoon door ouderdom is stuk gegaan :d haha

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat gek dat je hem niet open krijgt! Ik heb helaas niet de gouden tip, maar hoop wel dat het je nog gaat lukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat ontzettend sonde! Ik hoop dat je 'm nog open kunt krijgen..

  BeantwoordenVerwijderen