Februari favourites

3/01/2014


Ik heb zoveel zin in de zomer. Ik kan echt niet wachten totdat ik weer heerlijk rokjes en sandaaltjes kan gaan dragen. Februari is voorbij, dus dat betekent dat het bijna maart is en dat betekent dat de zomer steeds dichterbij komt! Ik ben een beetje over excited, dus ik ga snel over naar mijn favorieten van februari.

Helemaal links zie je een lipbalsem van Blistex. Ik ben best wel een groot fan van dit merk en deze had ik nog niet geprobeerd. Ik vind het lastig om te zeggen of ik hem fijner dan de mediplus potjes vind. Hij is iets zachter voor je lippen en het tintelende gevoel dat je krijgt bij de potjes heb je bij deze niet. In ieder geval: het is een fijne lipbalsem.

Daarnaast zie je de scandel eyes mascara van Rimmel. Deze mascara lag al een aantal maanden ongebruikt in mijn kastje. Dit kwam simpelweg, doordat ik hem verschrikkelijk vond toen ik hem voor het eerst probeerde. Twee weken geleden gebruikte ik hem in een opwelling en ik vond hem gewoon super fijn! Ik weet niet waar het aan lag, maar ik gebruik sinds een poosje deze mascara bijna iedere dag.

Deze hydraterende dagcrème van Nivea vind ik echt een life saver! Ik gebruikte voorheen nooit een dagcrème, maar mijn huid is nu zo veel zachter! Hij doet het geweldig op mijn wat vettere huid en hij trekt snel in.


Nog een product van Nivea. Ik hou van het merk. :) Deze zuiverende reiniginsgel werkt heel goed om gezichtsmake-up mee te verwijderen. Op de ogen moet hij niet worden gebruikt. De geur is heerlijk fris en je huid voelt school aan na gebruik.

Als laatste deze acne care crème van Nouvital. Deze crème zagen jullie voorbij komen in mijn artikel over de schoonheidsspecialiste. Hij werkt voor mij perfect om puistjes te voorkomen. Sinds dat ik dit product gebruik, in combinatie met de dagcrème, voelt mijn huid echt een stuk beter aan. Een aanrader!

Wat waren jullie favorieten?

Liefs Claudia

Ook leuk?

18 reacties

 1. Leuke producten vooral die Nivea dagcreme ga ik onthouden :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou er ook van de producten van Nivea te gebruiken. Ze geven je zo'n fris gevoel als je het hebt gebruikt :)
  Liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh lijken me hele fijne producten!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die dagcreme is fijn<3

  P.S. Deze maand staat in teken van een feestje. Daarom elke maandag een nieuwe win actie. Doe jij al mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel het lijken mij fijne producten!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De producten van Nivea zijn inderdaad altijd superfijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb de Nivea Reinigingsgel ook gebruikt vroeger. Toen was hij erg fijn, maar mijn huid is veranderd waardoor ik nu wat 'zachters' gebruik, een schuim. Leuk favorites lijstje! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie producten! Die dagcreme lijkt me erg fijn! Liefs Carmen www.ourbeautythings.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, herkenbaar stukje bij de mascara. Soms laat ik producten een tijd lang links liggen om ze later weer helemaal als favoriet te hebben! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijne producten. Ik zelf gebruik ook de face-off van Nivea. erg fijn!

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De Scandaleyes mascara vind ik ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen