Hilarische foto's met Webcam Toy

3/08/2014


Lydia en ik hadden gisteren een gezellige middag. Ik ging even naar beneden en toen ik terugkwam stond er een vreselijk grappige foto op m'n beeldscherm van Lydia met een hele grote mond. Ik keek volgens mij heel raar en begon toen keihard te lachen. De foto was gemaakt met Webcam Toy, werkelijk waar één van de leukste sites ever!
Je kunt op deze website effecten instellen voor foto's die je maakt met je webcam. Vervolgens kun je ze opslaan op je computer en heb jij er een hilarische foto bij.Dit vier op een rij effect vind ik het leukst! Het programma maakt vier foto's waar iedere keer een paar seconden tussen zit, waardoor je anders kunt gaan kijken. We hadden foto's die nog veel raarder waren dan deze, dus die blijven denk ik maar gewoon alleen op mijn computer staan.


Gebruiken jullie deze site wel eens? 

Liefs Claudia

Ook leuk?

8 reacties

 1. Haha supergrappig! De foto's zijn heel leuk geworden! :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Het is inderdaad echt hilarisch om op die site foto's te maken haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die laatste vier foto's zijn leuk, ik wist niet dat dit bestond xD

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha leuke foto's! Ik kan deze website alleen niet gebruiken want ik heb geen webcam.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. erg leuke foto's, ga even een kijkje nemen op de site xx

  BeantwoordenVerwijderen