Snoepjes worden voortaan bewaard in dit bakje

3/12/2014
Van mijn oma kreeg ik afgelopen weekend dit bakje en ik vind het zo'n leuk ding. Ik heb op mijn kamer niet vaak snoep, maar áls ik een keer een zak snoep heb, blijft het gewoon in de zak zitten. Het is natuurlijk veel leuker om het in een leuk bakje te doen. Ik vind dit bakje de perfecte opbergplaats voor mijn snoepjes.

Op het bakje staat een foto van een schoteltje met cupcakes en daarnaast een soort mokje. Het grappige is dat de afbeelding geheel zwart wit is, behalve de cupcakes. Ik ben heel blij dat mijn oma zo'n creative mind heeft en me dit blikje cadeau heeft gedaan!Wat vinden jullie ervan en waar bewaren jullie snoep in? 

Liefs Claudia

Ook leuk?

10 reacties

 1. Wat een leuk doosje! Erg mooi dat zwart-wit met kleur:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh superlief van je oma! Ik bewaar
  mijn snoep in zo'n glazen snoeppot.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk en super lief van je oma! <3

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n schattig cadeautje :)
  Liefs, Annelies

  http://loveand-laughter.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er wel erg gaaf uit! Een doosje die ik nog nooit heb gezien maar die wel erg cute is.
  Leuk hoor!
  X vanilles-x.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, ziet er super leuk uit! Inderdaad grappig dat alles zwart-wit is behalve de cupcakes. Ik vind het wel een leuk effect, zo worden die heerlijk cupcakes nog duidelijker :D .

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, wat lief van je oma! En wat een schattig bakje, vooral doordat die cupcakes er zo heerlijk uit zien! ;)

  xo Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen