Swek in Amsterdam

1/28/2015


Maandag sprak ik af met swekker girl Laura. En swekker girl Naomi wilde even de stad in. Dus het werd een totally spies vol swekker girls. We waren een echt team en gingen op zoek naar een joggingsbroek voor Naomi. Uiteindelijk is die missie grandioos gefaald, want we zijn niet eens een winkel binnen geweest waar je joggingsbroeken kunt kiezen. Maar Naomi was ook op zoek naar een lipstick en dus gingen we lipsticks proberen in de MAC. De hand hieronder is van Naomi die dus écht heel graag de perfecte lipstick wilde vinden. Ik gooide een knalrode lipstick op mijn hoofd en gelukkig zit de camera ervoor op de foto, want het was best wel een beetje fel. En Laura lijkt op een lief barbiepopje met haar roze lipjes. Dagen in Amsterdam zijn een beetje mijn favoriete dagen aan het worden. Zeker als er leuke kids zijn die me op het station ophalen. Het was nog een hele reis om in Amsterdam te komen. Mijn intercity vanuit Dordrecht zou echt langs Amsterdam komen. Totdat ik tien minuten lang stond op Leiden Centraal en ik me toch ging afvragen of alles wel goed ging. Ik keek nieuwsgierig om me heen en langzaam aan ontdekte ik dat de hele trein leeg was en dat ik er alleen in zat. Toen heb ik mijn oortjes toch maar even uitgedaan (muziekverslaving enzo) en geluisterd. Maar iedere omroep heb ik gemist, want ik hoorde niets. Toen ben ik maar naar buiten gevlucht en gelukkig was daar een conducteur die mij op tijd vertelde dat de trein niet meer verder reed, maar de andere kant op zou gaan. Richting freaking Vlissingen. Ik had twintig stappen uit de trein gezet en de trein vertrok naar de andere kant. Ik moest overstappen, maar uiteindelijk kwam ik maar een kwartiertje later dan gepland aan op Amsterdam. Ik ben echt pro in domme dingen doen in het Openbaar Vervoer.


We vervolgden onze reis zonder Naomi. Laura en ik gingen naar Laura's huis om veel te eten. Heel veel te eten. We waren hongerig. Laura was wel haar OV chipkaart vergeten, maar gelukkig was daar klein geld. En gelukkig was daar wisselgeld (Laura lang leve wisselgeld, right). Bij Laura aangekomen bakte ze een heerlijk eitje voor me met allemaal kruiden en dingen. Zo lekker zou ik het zelf nooit kunnen maken. Ik probeerde het vandaag, maar het was echt minder lekker. Daardoor probeerde we in een niet fotogenieke bui foto's te maken. Dit had een minimaal succes. Laura's camera was na ongeveer dertig foto's dood. RIP batterij. Laura laadt haar camera nooit op als ik op bezoek kom. Zou ze het expres doen? 

Oké dit was mijn swekker dag in Amsterdam. En de foto hierboven is ondanks het donker en grijs zijn van het weer nog wel cool geworden. Maar dat komt, doordat Laura achter de camera stond. Een grappig detail: altijd als ik naar Amsterdam ga, regent het. Echt áltijd. En ook áltijd moet ik rennen voor de trein. Helaas mislukte maandag van alles en liet ik mijn OV chipkaart vallen. Ook was de buschauffeur een slome slak en kwam ik te laat. Maar, maar, maar, niet erg, want het was een toffe dag. Worth it all. Oh en als jullie iets opvalt aan mijn blogje dan komt dat doordat ik de afbeeldingsgrootte en tekstuitlijning iets heb veranderd. Nu staat het allemaal net iets mooier onder elkaar. 

Liefs,
Claudia 

Ook leuk?

15 reacties

 1. Leuke foto's! En wat heb jij ontzettend mooi lang haar x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Hahaa, Naomi en d'r M.A.C verslaving, dat heb ik ook al meegemaakt. Amsterdam is echt een leuke en gezellige stad & dagjes met leuke bloggers zijn altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahaha, oeps! Hopen dat niet al te veel mensen dat mee hebben gemaakt ;)

   Verwijderen
 3. Gezellig artikeltje! X
  www.liefslaaura.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh wat super leuk geschreven! Door jouw schrijfstijl blijf ik gewoon maar doorlezen! Het klinkt echt als een hele gezellige (en beetje klunzige) dag! Mooie foto's ook! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er uit als een gezellige dag met heel veel swek, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. aaah leuk! Ik vind je foto's altijd zo mooi, en amsterdam is zo leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je blog is echt heel leuk geworden, doordat je er zo een persoonlijke draai aan hebt gegeven de laatste maanden. Altijd leuk om je verhaaltjes te lezen :-) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk artikel! Haha, jullie zijn echte swekker girls :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg leuk artikel, en gave foto's! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er leuk uit en ik hou van je schrijfstijl, haha! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk geschreven! En wat zie je er nog mooi uit ondanks de regen. Dat lukt mij echt niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ze noemen me ook wel Laura van der Swek :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hahaha, wat een ontzettend grappig verslag ;-) Wat had je trouwens geluk dat je nét op tijd uit die trein was gestapt. Wat een actie zou het zijn geweest als je opeens in Vlissingen(!) had gestaan.

  BeantwoordenVerwijderen