Outfit: New chelsea boots

2/06/2014

Ik mijn vorige artikel liet ik mijn nieuwe chelsea boots zien. Mike stelde voor om meteen mijn hele outfit te fotograferen. Op deze foto's heeft hij trouwens ook mijn haar gekruld, super leuk! Vorige week was het best koud dus het was echt sweater weather. Daarom trok ik ook de warmste trui aan die ik heb.


De trui die ik draag heb ik in Engeland gekocht toen ik daar ongeveer een jaar geleden op excursie was voor school. Ik kende het winkeltje niet, maar deze trui was volgens mij voor twee tientjes van mij. Mijn zwarte broek is van Primark en mijn laarsjes ook. Het leuke aan deze trui vind ik het grote hart in het midden, een leuk idee voor Valentijnsdag dacht ik zo.

De krullen die Mike heeft gemaakt
Wat dragen jullie op Valentijnsdag?

Liefs Claudia

Ook leuk?

5 reacties

 1. Superleuke trui, inderdaad perfect voor Valentijnsdag haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Vooral die trui! Hartstikke leuk voor Valentijn inderdaad!

  Love,

  Rowan


  Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie krullen! En die trui is tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk! En je haren zitten echt heel mooi!

  Hele leuke valentijns outfit!! Love the sweater!

  Liefs, Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Such a cute sweater!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  BeantwoordenVerwijderen