Liefde voor de schoonheidsspecialiste

2/19/2014


Ik bezocht gisteren voor de tweede keer de schoonheidsspecialiste. Toen ik de eerste keer ging, ging er een wereld voor me open. Een ervaring van veel te veel relaxen. Je bent letterlijk even anderhalf uur van de wereld af. Ik maakte nu dus voor de tweede keer een afspraak voor een gezichtsbehandeling. Deze behandeling bestaat uit onder andere reinigen, een massage, epileren en het verwijderen van onzuiverheden. 
Er werd een rustig muziekje opgezet en de behandeling kon beginnen! Esther (de schoonheidsspecialiste) begon met het reinigen van mijn gezicht. Daarna werd mijn huid gescrubd en gewassen. Daarna epileerde ze mijn wenkbrauwen. Ik weet niet precies wat ze allemaal heeft gedaan in de tussentijd, maar na een poosje zette ze een soort stoomapparaat op mijn gezicht. Deze stoom zorgde ervoor dat mijn poriën openden en rook heerlijk! 

Toen begon ze met het verwijderen van onzuiverheden. Dit deed ze met een klein naaldje en het was een klein beetje pijnlijk, maar niet te erg. Om wat van de pijn te bekomen, kwam hierna de massage. Als afsluiter van de behandeling kreeg ik een masker op mijn gezicht en hals en daarna smeerde ze mijn huid in met een crème. De behandeling kostte 35 euro. 

Ik kocht een product waarvan ik bij de eerste behandeling een sample van meekreeg. Esther gebruikt in haar schoonheidssalon het merk Nouvital. Van dit merk kocht ik de acne care crème. 
De crème sloeg heel goed aan op mijn huid. Ik heb veel last van onzuiverheden en bij deze crème merkte ik echt verschil. Ik besloot dus om de full-size te kopen. De adviesprijs van de crème is 15,35 euro en je kunt hem hier bestellen. 

Gaan jullie wel eens naar de schoonheidsspecialiste? 

Liefs Claudia 

Ook leuk?

16 reacties

 1. Ik ben zelf nog nooit bij een schoonheidsspecialist geweest, maar misschien moet ik dat toch maar eens doe als ik het zo lees. Even heerlijk ontspannen! Waar zit jouw schoonheidsspecialist? De prijs valt me enorm mee als ik zie hoeveel er bij je gedaan is! Heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een aanrader! Esther heeft thuis een klein praktijkje, daarom is het waarschijnlijk niet heel duur. Het is in mijn woonplaats Bleskensgraaf, in de buurt van Rotterdam. Ik weet niet of je hier in de buurt woont, maar anders is het misschien een beetje ver weg. :D

   Verwijderen
 2. Toen ik nog in Belgie woonde ging ik regelmatig naar de schoonheidsspecialiste. Hier kost het echter minstens 200 CHF voor een gelaatsbehandeling, dus mja, een verwensessie zit er hier dus niet meer in. Jammer, want een goeie gelaatsbehandeling kan zoooooo'n deugd doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga iedere week naar de schoonheidsspecialiste! Ook bij iemand thuis.
  Ik krijg dan ook elke keer een gezichtsbehandeling. HEERLIJK :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha iedere week?! Wel heerlijk, want het is zo fijn! (:

   Verwijderen
 4. Fijn verslag, heerlijk om zo eens te relaxen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh dat lijkt me zo heerlijk! Ik heb er nooit tijd voor, naja ik maak er nooit tijd voor haha

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga bijna nooit naar de schoonheidsspecialist, maar als ik dit lees moet ik het echt vaker doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh super lekker om daar heen te gaan. Ik hou altijd heel erg van massages!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ga er eigenlijk nooit heen! Maar het lijkt me echt heerlijk! :)
  Lekker ontspannend!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik ga er nooit heen maar lijkt mij wel erg ontspannen!! liefs
  www.rachelkromdijk.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit is zo lekker even een verwenmomentje 2 weken geleden ben ik lekker met mijn moeder& zus bij sanadome geweest. Heerlijke massages gehad en ook nog een lekkere gezichtsbehandeling!

  BeantwoordenVerwijderen