Mijn maandag

2/18/2014


Er wordt altijd gezegd dat maandag een slechte dag is. Bad monday. Voor veertig weken van het jaar klopt dit helemaal. Dan gaat namelijk mijn wekker die vertelt dat ik op de fiets moet stappen om naar school te gaan. Gisteren was een andere maandag, want gisteren was het vakantie. Mijn dag zat volgepland, maar ik wist het toch te presteren om pas om half drie te ontbijten.

Ik werd pas laat wakker. Ik startte m'n laptop op en ik zette de tag online die ik de dag daarvoor al had geschreven. Terwijl ik mijn mok thee dronk, las ik weer tientallen artikelen van mijn favoriete bloggers. Ik vind dit een heerlijk begin van de dag en als ik eerlijk ben is vandaag er weer zo'n één. Ik zit namelijk in bed met mijn pyjama nog aan, maar ik heb al wel ontbeten. Terug naar gisteren. Toen ik mijn ontbijt klaar wilde maken, stond Lydia voor de deur. Ik at mijn brood snel op en we gingen naar buiten om outfit foto's te maken in het heerlijke weer. Ik ben heel blij met de foto's van de outfit die ik vanmiddag online zette. Toen we de foto's hadden, zijn we ze gaan bewerken en we hebben samen de leukste uitgekozen.

Lydia en ik kregen daarna, vlak voor etenstijd, een opwelling om te gaan hardlopen, dus dat gingen we ook nog even snel doen. We moesten opschieten want het eten stond bij ons allebei thuis al klaar. Het was een hele gezellige middag.

Na het eten nam ik snel een warme douche, want 's avonds moest ik gaan oppassen bij de buurvrouw. Ik nam mijn laptop mee, omdat ik me een avondje internetten voornam. Dit liep iet anders. De jongste van een paar maanden oud had geen zin in slapen in z'n bedje. Hij lag op mijn schoot te slapen en ik probeerde hem in bed te leggen, maar het was onbegonnen werk. Hij vond het bij mij veel lekkerder liggen. Uiteindelijk heeft de kleine dus de hele avond heerlijk op schoot liggen slapen.

Toen ik thuis kwam, ben ik meteen mijn bed ingedoken. Om vier uur 's nachts werd ik wakker. Shit! Ik heb een kleine twee uur niet kunnen slapen en ik wist niet wat me overkwam. Normaal gesproken slaap ik de hele nacht gewoon door. Ik heb de tijd maar gebruikt om het kijken van video's op Youtube een beetje bij te werken. :)

Hoe was jullie Maandag?

Liefs Claudia

Ook leuk?

13 reacties

 1. Leuk om te lezen!
  Gezellige blog heb je :)

  Liefs Chantall
  www.glamourbyc.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Herkenbaar! Ik lees ook zo graag mijn favorietje blogjes en ik ben ook zo'n YouTube meisje die al haar favorieten op de voet volgt, hihi. Echt heel lief dat je me bent gaan volgen! Geniet lekker van je vakantie! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Favorietje? Shame on you, Stella.

   Verwijderen
  2. Gelukkig ben ik niet de enige! Hahaha ik heb soms ook last van een klein beetje typgebrek hoor, kan geen kwaad. :D

   Verwijderen
 3. super leuk om te lezen en zo herkenbaar !! liefs en nog een hele fijne vakantie meis! geniet ervan want ik heb het niet door mijn stage ahaha x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. geel leuk !

  http://fruityandpassion.blogspot.co.uk/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk artikel! Mijn maandag was behoorlijk saai: naar school val half 9 tot kwart over 4!
  Ik heb pas over 1,5 week vakantie... :(

  Liefs xxx
  www.lovesbeautyfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje (: Echt een lange dag! Nog succes de rest van de week! <3

   Verwijderen
 6. Blogs lezen is inderdaad een fijn begin van de dag! En 's nachts wakker worden is irritant, ik hoop voor je dat dat eenmalig was!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik lees je artikel nu pas, maar dat klinkt als een heerlijke maandag! En aangezien je vakantie hebt zul je wel meer van dit soort lekkere dagen hebben? Geniet ervan! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om je dag zo mee te volgen! :)
  Liefs, Annelies

  http://loveand-laughter.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen