Beauty behind clouds?

2/14/2014


Ik heb besloten om de naam van deze blog te veranderen. De naam was oorspronkelijk We love the sun, maar na goed nadenken, ben ik op een (vind ik) veel leukere en toepasselijkere naam gekomen. Ik heet Claudia, dus toen ik begon met het denken aan het veranderen van de naam wilde ik het woord 'clouds' (dus wolken) erin betrekken. Ik word namelijk regelmatig claud genoemd en ik vind het dus wel een grappige link. Ik blog veel over beauty, dus vandaar is de naam nu: Beauty behind clouds. 


Ik twijfelde wel erg of ik de naam nu echt moest veranderen. De volgers die ik namelijk had, raken natuurlijk een beetje in de war en het is voor mij ook helemaal nieuw. Ik heb het toch wel gedaan, omdat ik over deze naam lang na heb gedacht en ik weet dat hij bij mijn blog past. De vorige naam bedacht ik zomaar in een opwelling en nu was het dus toe aan verandering.

Het verzinnen van een naam voor je blog lijkt heel makkelijk, maar het is iets waar je echt goed over na moet denken, vind ik. Zoek iets dat echt bij jou past, maar vooral een naam die jouw blog representeert. De vorige naam deed dat voor mijn blog niet, want dat ik van de zon houd, zegt natuurlijk niets over het soort artikelen dat ik schrijf. :)

De verandering voelt een beetje als een nieuw begin. Ik heb soms opwellingen waarin ik veel artikelen schrijf, maar daar tegenover staan soms maanden waarin ik niet schrijf. Ik wil echt gaan proberen om met regelmaat te posten, zoals mij de afgelopen week ook is gelukt. Ik hoop dat mijn blog steeds meer mag gaan groeien en dat ik er vooral veel plezier in zal blijven houden.

Liefs Claudia

Ook leuk?

8 reacties

 1. Ah wat grappig bedacht, die naam! Een naam bedenken is inderdaad ontzettend lastig. Succes met je 'nieuwe begin' :) Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke naam heb je bedacht! En inderdaad, misschien een nieuw begin :) Ik ga je in de gaten houden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat leuk! Succes met je 'nieuwe' blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dat er een link naar je naam inzit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk je nieuwe naam!! Ik zelf ben echt niet tevreden over mijn blog naam. Net als jij was het meer in een opwelling. Ik twijfelde al lang om een blog te starten en opeens had ik het in me hoofd. Ik wil dan gelijk beginnen dus nam de eerste beste naam die bij me opkwam. Ik zou het ook graag willen veranderen, maar ik blog nu al zo lang dat ik het daardoor alleen maar lastige maakt, helaas. :(

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap het en dat is inderdaad jammer, maar ik vind de naam van jouw blog eerlijk gezegd heel leuk! (:

   Verwijderen
 6. Wat een leuke nieuwe naam!
  De gedachte erachter is echt heel cool ;)

  Xx Julia

  BeantwoordenVerwijderen