Januari Favorieten

2/04/2014

Het was even een kleine zoektocht naar mijn favorieten voor de afgelopen maand, maar ik heb toch wel een paar producten die ik erg vaak heb gebruikt in Januari. Het zijn er niet veel, maar ik ben niet veel veranderd van mijn make-up-, haar- of verzorgingsroutine. Ik heb niet veel nieuwe producten ontdekt, maar lees snel verder voor mijn favorieten.


Mijn favoriete haarproducten waren in de afgelopen maand als eerste deze Max Hold Styling-Mousse van Syoss. Deze mousse is een geweldige vervanger voor haarlak. Ik masseer een beetje in mijn haar voordat ik het krul en achteraf blijven de krullen veel langer zitten. Daarnaast zie je een conditioner van Herbal Essences. Deze conditioner ruikt héérlijk. Hij ruikt naar allerlei tropische vruchten en hij doet wat een conditioner moet doen.


Een ander favoriet zijn maskers van Dokter van der Hoog. Ik heb soms allergische reacties op maskers, maar bij de maskers van dit merk heb ik daar nog nooit last van gehad. Hier zie je passionate pearl en charming chocolate. Ik vind ze beide heel fijn.


Ik kan niet genoeg krijgen van lipbalms en ik kon er dus niet aan ontkomen om ook de Maybelline baby lips aan te schaffen. Ik heb er bij Etos twee gekocht met 1 euro korting per stuk. Met deze korting vond ik het nog lastiger om ze te laten liggen. Ik heb onder andere gekozen voor Cherry Me, een roodkleurige, naar kersen ruikende, lipbalm. De kleur komt een klein beetje naar voren bij het aanbrengen op de lippen. Daarnaast zie je de revlon colorburst lipgloss in 020 Papaya. Deze lipgloss zit heel fijn en de kleur ik goed op te bouwen. Hij is koraalgekleurd, één van mijn favoriete kleuren voor op de lippen.


Wat zijn jullie favoriete producten van januari?

Liefs Claudia
                   

Ook leuk?

0 reacties