Regen, zee en strand. En slagroom.

10/27/2014


Stranddagen zijn eigenlijk bedoelt voor de zomer. Maar you only live once, dus waarom niet stranddagen verplaatsen naar de herfst? Dan regent het altijd zo lekker hard en de wind maakt me zó vrolijk. Nee. Nee. Nee. Ik houd niet van regen en ook niet van wind en vrijdag was er alleen maar regen en wind toen we weggingen van huis richtig Hoek Van Holland. Maar daar eenmaal aangekomen viel het allemaal best mee. Het waaide heel hard, maar de regen viel reuze mee en ik kon er op zich wel mee leven. Ik ben gewoon echt geen regenfan. Ik werd gelukkig ook meteen afgeleid door levende, enge beesten die op het strand aangespoeld waren. Ik zag voor het eerst in mijn leven een zeester en ik heb een krab vast durven pakken. Ik ben zo trots. En als ik een beach bucket list had, had ik nu een aantal punten af kunnen vinken. Het strand was heel mooi en de golven golfden vol vrede en rust. Ik maakte hier en daar een foto van water, zand of een hond en het leverde natuurlijk plaatjes op die ik met jullie wil delen. Want dat is wat ik doe. Plaatjes delen.Ga allemaal naar het strand. En ga dan net zoals ik naar een beach club waar je appelgebak en warme chocolademelk met slagroom bestelt. Waar bij iedere tafel een kampvuurtje aan is gestoken. Waar je je voeten op de tafel kunt leggen en heerlijk kunt neerploffen op lounge banken. Het is genieten van het strand, maar dan op een herfstige manier. 

Liefs,
Claudia

Ook leuk?

15 reacties

 1. Wat een leuke foto's, heerlijk herfstachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's! En ik heb nu zóóó veel zin in warme chocolademelk, mmm..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooooh wat is het strand toch fijn <3 Prachtige foto's heb je gemaakt. Vooral die van de zeester vind ik onwijs mooi gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk! Het weekend was ik op Ameland en daar vonden we echt honderden dode zeesterren en krabbetjes. Best bijzonder om dat te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Die laatste foto kan zo in een brochure, echt heel sfeervol. En ik heb nu heel veel zin in warme chocolademelk :p xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OMG GEEF ME ZO'N APPELGEBAKJE CLAU <33333

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi, Wat een leuke post ;)
  Je foto’s zien er supergoed uit!

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die laatste foto ziet er uit als heaven!! :D Liefs, Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat ziet er echt zo leuk uit! Vooral die zeester is echt tof dat je die gezien hebt

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gezellige foto's! X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Omg die op 1 na laaste is echt creepy hahaa, maar wel heel mooi:)
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's heb je gemaakt! Dat appelgebak ziet er helemaal niet verkeerd uit haha :)

  BeantwoordenVerwijderen