A rainy day in Amsterdam

10/24/2014


Afgelopen dinsdag regende het heel erg hard en was het stormachtig alsof ik in een tornado leefde. En ik ging naar Amsterdam. Voor de tweede keer in mijn leven. De eerste keer was in groep acht en toen bezocht ik het Rijksmuseum, dus toen heb ik niets meegekregen van de geweldige stad. Dinsdag had ik samen met Laura een meeting gepland in onze hoofdstad. Laura haalde me op bij het station en ze kwam aanlopen met twee bekers thee. Want oh, wat was het koud. We hebben als twee oude vrouwtjes met een sjaal om ons hoofd heen gelopen. Maar de damage aan ons haar was nog steeds best wel erg. Als een stel verzopen katjes zijn we winkel in, winkel uit gelopen. Daarna hebben we bij de McDonalds ongezond gedaan waar Laura artistieke plaatjes maakte van de tafels en lampen. We besloten dat we nog niet genoeg geld aan voedsel uit hadden gegeven, dus liepen we bij de Starbucks naar binnen. Waar Laura op het allerlaatste moment besloot niets te kopen, dus liepen we verder naar de Coffee Company. Daar dronk ik een heerlijke chocolademelk met slagroom en ik genoot tot de macht duizend, want het was er binnen tien keer zo warm als buiten. Oh, tussendoor probeerden we ook nog foto's te maken, maar dat was mission impossible, want het regende continu en de windvlagen bliezen ons omver. Het is Laura wel gelukt om een lantaarn mooi vast te leggen. 


Amsterdam je bent leuk en Laura je bent lief. En check onze über hipster mirror selfie. Inclusief fietsen, mooie gebouwen, coole huizen en een woonboot op de achtergrond. 

Liefs,
Claudia 

Ook leuk?

16 reacties

 1. Wat een leuke foto's! Ik studeer in Amsterdam en ik vind het zo'n leuke stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We zijn zo hipster Clau. Dat kan bijna niet meer door de beugel joh.
  Nee jokes, jij bent ook lief en ik wil je snel weer zien (((:

  Oh en wist je trouwens dat Winnie de Pooh altijd hetzelfde t-shirt draagt?!?! Die jongen moet eens leren hoe je een wasje moet draaien (grote wasjes, kleine wasje, doe ze in de wasmachine, laat maar lekker draaaaien).

  Goed. Ok.
  doei

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's , lekker zo een dagje in amstersam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's! Amsterdam is zo'n leuke stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke en mooie foto's heb je gemaakt! Wel balen van het weer inderdaad.. Maar Amsterdam is een hele leuke stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die eerste foto is echt leuk! En wat een artistieke foto's van de Mac ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het ook wel leuk vertoeven in Amsterdam, ben er zelf vorig jaar geweest en zou graag er nog een keer naartoe gaan! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's heb je gemaakt! Ik volg je nu via Bloglovin'.

  Liefs, Elbrich

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pas de tweede keer in je leven? Dan ben je daar best weinig geweest. Wel mooie foto's, jammer dat het regende!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's! Alleen jammer van het weer..

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke foto's heb je gemaakt!:) xx Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind die 1e foto van jou zo leuk!

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Woow echt toevallig! 3 jaar geleden heb ik precies ook op die plek een mirror selfie gemaakt met mijn beste vriendin haha! En oh god nu heb ik trek in warme choco met slagroom, nou ja wanneer eigenlijk niet!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk artikel!
  Wat is de persoonlijke foto aan de zijkant onder je logo trouwens mooi :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Amsterdam is een mooie stad! Ik mis het nog steeds :( Liefs, Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen