Outfit: de eerste herfsttrui

9/28/2016

Labradorite ring
Hee lieverds! Ik ben heel erg lang lekker afwezig geweest op mijn blogje en daarom voelt het extra leuk om weer een artikel te posten. Het is bijna oktober en eigenlijk al herfst en daarom verlang ik ernaar om truien te dragen, met winterjassen en veel laagjes. Ook ontving ik een super leuke ring waar ik hieronder meer over schrijf. Genoeg reden voor een nieuwe blogpost, right?

Labradorite ring
Labradorite ring
Sweater: Mango // Jeans: Levi's // Ring: Labradorite jewelry // Ketting: Timi accessoires 

Labradorite ring
Deze super mooie ring kreeg ik van Labradorite Jewelry. Een merk dat een uitgebreid assortiment aan toffe sieraden gemaakt van mooie stenen aanbiedt. De bohemian vibes maakte me erg blij. De ring die ik koos, heet Wisdom Light. Het leuke vind ik de kleuren in de steen. Het ene moment lijkt ie compleet grijs, terwijl je paarse tinten ziet als je beter kijkt. 

Labradorite ring
Labradorite ring
En bij deze zwaai ik dit artikel uit. Nee, Lydia kwam op het idee om deze foto te maken en ik ben verliefd op de bokeh op de achtergrond. Het is super fijn om samen met een ander creatief persoon de middag door te brengen onder het genot van foto's, koekjes en thee.

Foto's gemaakt door Lydia.

Heb jij ook zin in de herfst? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

10 reacties

 1. Zo'n mooie ring! En heerlijk die trui, gotta love sweater weather haha<3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie ring, en ik vind je trui ook zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk zo'n ringetje en dit weer ook! Ik vind herfst stiekem ook veel te fijn, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh yay voor de herfst en lekkere warme truien :) Toffe ring ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He ik zag je in de Ede Stad staan, echt een gaaf stuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb echt hartstikke super veel zin in de herfst!! En ik ben verliefd op de fotootjes van dit artikel, "bokeh on point" ;) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn sfeertje in de foto's en zeker een mooie ring!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi ringetje! en je trui ziet er zo leuk en comfy uit! Laat de herfst maar komen.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen