Eigen foto's op kaarten

9/01/2016

Webprint foto's afdrukken
Toen ik erachter kwam dat je bij Webprint je eigen foto's op kaarten af kunt laten drukken, werd ik super enthousiast. Want wat is leuker dan kaarten weggeven met je eigen foto's erop? Ik koos een aantal foto's uit die ik súper mooi vind en liet ze afdrukken op ansichtkaarten. Een paar dagen later lag er een pakketje op de deurmat en ik was blij verrast toen ik het uitpakte. 

Webprint foto's afdrukken
Webprint foto's afdrukken
De kaarten liet ik maken bij Webprint. Ik bestelde vijf setjes van 15x10cm en één setje van 15x15cm. Het eerste formaat kun je bijvoorbeeld in de meeste fotolijstjes kwijt. Het tweede formaat is vierkant. Deze koos ik, omdat de bloemenfoto erg mooi was op dit formaat. De kaarten worden per tien gemaakt en ze worden geleverd in plastic omhulsel. Je kunt ook kaarten per stuk bestellen of deze al meteen naar de geadresseerde sturen, maar dat was natuurlijk niet wat ik wilde. Over de kwaliteit van de kaarten ben ik super positief. De kleuren van de foto's zijn super mooi afgedrukt en er was ook geen sprake van raar afgesneden hoeken. 

Webprint foto's afdrukken
Webprint fotokaarten
Webprint fotokaarten
Wat je behalve erop schrijven verder kunt doen met de kaarten:
- Inlijsten. Dit ga ik zeker weten doen in mijn nieuwe studentenhuisje. Volgende week ga ik verder inrichting en bij Ikea heb ik een paar simpele, witte fotolijstjes gekocht. 
- Op je muur plakken. Als een fotomuur, maar dan met ansichtkaarten. Of ophangen op een lintje met een paar leuke knijpers. 
- In je reisboekje. Zelf heb ik tijdens de afgelopen vakantie een boekje bijgehouden met verhaaltjes, tekeningen en bonnetjes etc. Op sommige kaarten staan vakantie foto's die ik dus in het boekje kan plakken om het nog completer te maken. 
- Weggeven! Het is super leuk om mensen om je heen zoiets persoonlijks te geven. Mijn moeder heeft ze in de huiskamer neergezet als kleine schilderijtjes.

Houd jij ervan om echte kaarten te versturen?
Liefs, Claudia 

Ook leuk?

2 reacties

  1. Zooo tof! Zulke mooie kaartjes zou ik wel willen ontvangen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat super leuk dit! Ik denk dat ik dit ook een keer ga doen. Ik ben echt gek op kaartjes én op fotograferen, dus dat is een perfecte combi zo, haha.

    BeantwoordenVerwijderen