Outfit: Rijmqueen in Rotterdam

2/14/2015


Een dag volgepland met treinen, Rotterdam, de Markthal, Laura's 50 mm lens, een bijna compleet zwarte outfit, hipster knotjes en chocolademelktraktaties. Je kunt me wakker maken voor deze dagen. Mijn gratis studenten ov kan niet wachten om in te checken op een stationnetje en een leuk reisje te maken. Mijn benen kunnen niet wachten om ergens naartoe gesleept te worden en voor de aansluiting te moeten rennen. Mijn ogen kunnen niet wachten om alle mooie toeristische plekjes te ontdekken. Mijn vingers kunnen niet wachten om driehonderd te klikken om een foto te maken. Mijn portemonnee kan niet wachten om helemaal leeg te raken. Al is dat niet zo'n goed ding, dus daar ben ik het niet mee eens. Ik loop de winkels in en uit, maar ik krijg het voor elkaar om niets te kopen. Proud girl here. Ik heb een bepaalde gedachte in mijn hoofd gestampt. Namelijk: 'Zoiets heb je al in je kast hangen, je hebt het niet nodig.' Het werkt echt grandioos. En als het niet werkt, haal ik Laura's geniale quote in mijn hoofd: 'bij twijfel niet kopen', is wat ze dan zegt. Vrienden die dat zeggen, is wat je nodig hebt. 

Sweater: H&M - Blouse: Pull & Bear - Rokje: H&M - Boots: Primark 
Rotterdam is een pretty stad met hele leuke moderne hoekjes. Rotterdam heeft ook een pretty Coffee Company. Best place to be, if you ask me. Check die rijm. #Poetry #Pro. Ja klopt, ik ben een reuze goede rijmer. Ik zou gerust een hele dag al mijn zinnen kunnen rijmen. Als er een beetje een redelijke beloning tegenover staat, wil ik dat best proberen. Wel met een aantal levens graag. Want een dag duurt best lang. Dan zou ik gewoon heel laat wakker worden en heel vroeg naar bed gaan. Dan duurt de dag korter en dan raken mijn rijmpjes minder snel op. Mensen gaan me ook annoying vinden, denk ik zomaar. Ik zou namelijk ook helemaal stuk gaan om mijn eigen rijmpjes. Net zoals ik altijd helemaal dubbel lig om mijn eigen domme grapjes. Mensen die om mijn grappen kunnen lachen zijn op twee handen te tellen. De rest vindt me voornamelijk heel raar, irritant en vreemd, I guess. 

Een vrijwel random verhaal. Alweer. Dingen die helemaal niets met mijn almost all black outfit te maken hebben. Maar zo werkt mijn mind gewoon. Jullie lezen letterlijk mijn gedachten. Ik typ ze lekker in dit leuke Blogger dingetje. Dan klik ik vervolgens op de oranje knop om te publiceren en mijn hele hoofd staat weer uitgetypt en wel op het internet. Ode aan Laura voor de foto's die ik prachtig vind en die dit gedachtetypwerk toch weer iets meer op een echt artikel laten lijken. Check trouwens de poëtische alliteratie in de titel.

Zijn sommige outfits die jij draagt ook 'almost all black'? 
Liefs, Claudia 

Ook leuk?

8 reacties

 1. Ja Blaak is zo tof! Een vriendin woont daar samen met haar vriend op een boot in de oude haven. Ik bleef daar toen slapen en daarna liepen we door Blaak heen naar Rotterdam Centraal, echt een leuke omgeving! En jij hebt natuurlijk een mooie outfit, poëet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Al black outfits??? Daar zeg ik geen nee tegen. En ja. Heel veel odes aan Laura (want ze is awesome)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. all black errrrrrthang. je kent me toch. nee, oke. met een foute christmasjumper. voor de balans. oh en eh: almachtige aanwezigheid van aandachttrekkende alliteratie. zo. dat moest ik nog even kwijt.
  doei.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I loveee all black everything outfits! Hele mooie foto's! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die foto's zijn echt heel mooi geworden. Ik ben ook dol op mijn studenten OV!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw de foto's zijn echt onwijs mooi, wat een toffe locatie! Ik vind je haar ook echt leuk zitten, vind van die knotjes echt leuk. En lang leve de studenten ov, ik gebruik het ook altijd zo graag! :)

  liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. fijne outfit! en wat heb je mooi haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke outfit en wat heb je prachtig lang haar!

  BeantwoordenVerwijderen