February so far

2/10/2015


Tien februari. Het is vandaag de tiende dag van februari. Over vier dagen is het Valentijnsdag. Wil je me een kaartje sturen? Stuur even een mailtje, dan geef ik je mijn adres. Dan lijkt het alsof ik honderden guys achter me aan heb lopen. Goed voor mijn zelfvertrouwen en op die manier kan ik mijn ouders weer gerust stellen, dat ik echt wel een keer een leuke gozer vind. Voor zolang dit nog niet het geval is, doe ik gewoon vrijgezellendansjes met mijn beste vriendinnetje Lydia. Als je ook een vrijgezellendansje met mij wil dansen, moet je me ook maar een mailtje sturen. Ik zal m'n spambox checken. Speciaal voor jou. Ik refresh nu continu mijn mailbox. Afwachtend totdat er iemand vraagt naar mijn adres of iemand die staat te trappelen om een vreugdedansje met mij te doen. Vreugdedansjes maken alles beter. Ze geven je energie en geven een beeld van een mega rare jij, maar eigenlijk stroomt je hart gewoon over van vreugde. Helemaal niet raar dus. Dat maakt je juist leuk. Laat je nooit tegenhouden door wie of wat dan ook om een vreugdedansje te doen. Hetzelfde geldt voor liefde verklaren. Verklaar altijd je liefde. *Hint, hint, hint* 

Tot nu toe heb ik mijn februari al mega leuk gemaakt. Ik heb voor een dag gedaan alsof ik jarig was. In de zin van, op Facebook mijn status updaten met een mededeling dat ik eindelijk achttien jaar ben geworden. Lydia zat in het complot en opende de reactiestroom met een gefeliciteerd. Vervolgens ging ik werken voor de ochtend en toen ik thuis kwam wist ik niet wat ik meemaakte. Mijn telefoon was letterlijk vol gegooid met berichtjes. Ik had verwacht dat er allang iemand was geweest die even iedereen vertelde dat ik zo flauw was en gewoon aandacht nodig had. Maar nee, zelfs mijn moeder had een belletje ontvangen met een gefeliciteerd. Ik heb even heel erg goed in de stuipen gelegen van het lachen. Mijn moeder vond het mega flauw van me, dus ik werd verplicht om iedereen uit de droom te halen. Nou dat deed ik. Met een screenshot van mijn pagina waarop staat dat ik pas in april jarig ben. Maar dan blijkt maar weer dat mensen nooit comments lezen als ze dat wel moeten doen. Want berichtjes bleven komen en komen. Nee ze gingen niet, ze kwamen alleen. Zelfs gisteren kreeg ik nog een paar late 'nog gefeliciteerd' berichtjes. Everyday can be my birthday. Dat heb ik bewezen. Ik heb ook bewezen dat gefeliciteerd totaal geen waarde meer heeft doordat het dertien toetsen zijn die worden aangeraakt. En ik weet nu dat heel veel mensen me echt totaal niet goed kennen, want ik gil altijd al minimaal vier weken voor mijn verjaardag dat het bijna zover is. Ik raak er dan niet over uitgepraat. Ik heb wel genoten van de felicitaties. 

Eén van de honderden geluksmomentjes tot nu toe was de boswandeling van afgelopen zondag. Het is puur genieten om over de oneindige paatjes langs de oneindigheid aan bomen te slenteren. Om gepasseerd te worden door veel te enthousiaste en drukke honden die als een malloot achter een tak aan rennen. Hoe mijn schoenen eruit zagen na een paar meter lopen. Gesprekken die nergens en die ergens over gaan. En natuurlijk op schattige bruggetjes poseren om een perfecte Instagram opvulling te creëren. Dat brengt me op een tweede geluksmomentje. En een derde. Mijn Instagram heeft de 500 volgers gepasseerd. Ja, daar was weer een vreugdedansje. Een klasgenootje stuurde mij een berichtje met het leuke nieuwtje dat mijn blogje 350 volgers is gepasseerd. Nóg een vreugdedansje. Ik ben echt een dancing queen. Ik ben een gelukkig meisje en februari is tot nu toe een prachtige februari. Het wordt nog veel beter, want Laura en ik hebben in de vakantie een tripje naar Brussel geboekt. We gaan vier dagen lang de typische blogger, toerist en fotograaf uithangen. Oh, en de beste shoppingqueen ever spelen. 

Heb jij plannen voor de voorjaarsvakantie? En verwacht jij een Valentijnskaart? 

Ook leuk?

9 reacties

 1. Wat heb je dit leuk geschreven <3 Heerlijk om zoveel positiviteit te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yaaay, en ik zag het inderdaad staan op facebook waarna ik dacht dat je toch al jarig was geweest?!? Ik snapte het niet hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Claudia !!!Refresh je mailbox....Groet Edwin!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha geniaal die actie op Facebook, best dom eigenlijk hoeveel mensen daar in trappen ;) Wel gefeliciteerd trouwens, maar dan met je volgers, you gooo girl!
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb echt genoten van deze blogpost, haha! Echt idioot hoe goedgelovig sommige mensen zijn. Film je je vreugdedansje een keer voor ons?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha heel leuk artikel om te lezen. Ik ga dat zeker ook nog een keer doen, net doen alsof ik jarig ben lijkt me heel leuk. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk artikel! Ik moest lachen om dan net doen alsof je jarig was. Geniaal! En inderdaad raar hoeveel mensen het dan fout hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijne valentijn Claudia hahaa, mooie foto's, die eerste is echt cute:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha grappig dat je deed alsof het je verjaardag was! Zo zie je inderdaad maar wie je echte verjaardag kent en wie niet! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen